Statistics Opplæringskurs

Statistics Opplæringskurs

Online eller på stedet, instruktørledede statistikkopplæringskurs demonstrerer gjennom interaktiv diskusjon og praktisk praksis hvordan du kan bruke statistikkprinsipper for å løse problemer i den virkelige verden. Statistikktrening er tilgjengelig som "online live training" eller "onsite live training". Online live trening (også kalt "remote live training") utføres ved hjelp av et interaktivt, eksternt skrivebord . Direkteopplæring på stedet kan gjennomføres lokalt hos kundene i Norge eller i NobleProg bedriftsopplæringssentre i Norge. NobleProg – din lokale opplæringsleverandør

Machine Translated

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Statistics Underkategorier

Statistics Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
35 timer
Dataanalyse er vitenskapen om å analysere rådata for å få innsikt og trender. Tableau er et ledende verktøy for forretningsintelligens og datavisualisering, mens SQL er det mest brukte språket for spørring i databaser. Sammen med to av de mest populære programmeringsspråkene for datavitenskap, gir Python og R, Tableau og SQL en robust, ende-til-ende-løsning som kan bidra til å visualisere og analysere data effektivt.Denne instruktørledede, direkteopplæringen (online eller på stedet) er rettet mot dataanalytikere og alle som er interessert i å lære å bruke og integrere Tableau, Python, R og SQL for datavisualisering og -analyse.Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  Utfør dataanalyse ved å bruke Python, R og SQL. Skap innsikt gjennom datavisualisering med Tableau. Ta datadrevne beslutninger for forretningsdrift.
Kursets format
  Interaktivt foredrag og diskusjon. Mye øvelser og trening. Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for kurstilpasning
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
7 timer
Design of Experiments (DoE) er en metode som lar forskere og ingeniører studere og forstå sammenhengen mellom flere faktorer eller inngangsvariabler på svar eller utdatavariabler.Denne instruktørledede, direkteopplæringen (online eller på stedet) er rettet mot forskere som ønsker å lære og bruke Design of Experiments (DoE) for å forstå årsak-og-virkning-forholdet mellom flere faktorer.Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  Forstå fordelene med utformede eksperimenter fremfor andre tilnærminger. Forstå årsak-virkning-forhold og interaksjoner mellom faktorer. Lær de beste fremgangsmåtene og retningslinjene for å gjennomføre vellykkede eksperimenter.
Kursets format
  Interaktivt foredrag og diskusjon. Mye øvelser og trening. Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for kurstilpasning
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
21 timer
Økonometri er bruken av økonomiske data og statistiske metoder for å gi kvantitativ analyse av økonomiske fenomener.Denne instruktørledede, direkteopplæringen (online eller på stedet) er rettet mot alle som ønsker å lære og mestre det grunnleggende innen økonometrisk analyse og modellering.Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  Lær og forstå det grunnleggende om økonometri. Bruk Eviews og risikosimulatorer.
Kursets format
  Interaktivt foredrag og diskusjon. Mye øvelser og trening. Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for kurstilpasning
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
21 timer
R is a very popular, open source environment for statistical computing, data analytics and graphics. This course introduces R programming language to students.  It covers language fundamentals, libraries and advanced concepts.  Advanced data analytics and graphing with real world data. Audience Developers / data analytics Duration 3 days Format Lectures and Hands-on
14 timer
Publikum Analytikere, forskere, forskere, nyutdannede og studenter og alle som er interessert i å lære å forenkle statistisk analyse i Microsoft Excel . Kursmål Dette kurset vil bidra til å forbedre din kjennskap til Excel og statistikk, og som et resultat øke effektiviteten og effektiviteten til arbeidet ditt eller forskningen din. Dette kurset beskriver hvordan du bruker Analyseverktøyet i Microsoft Excel , statistiske funksjoner og hvordan du utfører grunnleggende statistiske prosedyrer. Den vil forklare hva Excel begrensningen er og hvordan du kan overvinne dem.
42 timer
Data analytics is a crucial tool in business today. We will focus throughout on developing skills for practical hands on data analysis. The aim is to help delegates to give evidence-based answers to questions:  What has happened?
 • processing and analyzing data
 • producing informative data visualizations
What will happen?
 • forecasting future performance
 • evaluating forecasts
What should happen?
 • turning data into evidence-based business decisions
 • optimizing processes
The course itself can be delivered either as a 6 day classroom course or remotely over a period of weeks if preferred. We can work with you to deliver the course to best suit your needs.
21 timer
Det anslås at ustrukturerte data står for mer enn 90 prosent av alle data, mye av det i form av tekst. Blogginnlegg, tweets, sosiale medier og andre digitale publikasjoner bidrar kontinuerlig til denne voksende datamaskinen. Dette instruktørledede, levende kurset fokuserer på å trekke ut innsikt og mening fra disse dataene. Ved å bruke R Language and Natural Language Processing (NLP) -bibliotekene kombinerer vi konsepter og teknikker fra informatikk, kunstig intelligens og beregningsspråklighet for å algoritmisk forstå betydningen bak tekstdata. Dataprøver er tilgjengelig på forskjellige språk per kundebehov. Mot slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne utarbeide datasett (store og små) fra forskjellige kilder, og deretter bruke de rette algoritmene for å analysere og rapportere om betydningen av den.
  Kursets format
  • Delforelesning, deldiskusjon, tung praktisk praksis, sporadiske tester for å måle forståelse
  14 timer
  Denne instruktørledede, liveopplæringen (på stedet eller fjerntliggende) er rettet mot HR-fagfolk og rekrutteringsspesialister som ønsker å bruke analysemetoder for å forbedre organisatoriske resultater. Dette kurset dekker kvalitative så vel som kvantitative, empiriske og statistiske tilnærminger. Kursets format
  • Interaktiv forelesning og diskusjon.
  • Masse øvelser og trening.
  Alternativer for tilpasning av kurset
  • For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
  14 timer
  Publikum Finans- eller markedsanalytikere, ledere, regnskapsførere Kursmål Legge til rette for og automatisere alle slags økonomiske analyser med Microsoft Excel
  21 timer
  R er et programmeringsspråk og programvaremiljø for statistisk datamaskin. Sammen med R og Excel, kan brukere implementere R Tidyverse standarder og mer kraftige R-funksjoner for å forbedre dataanalyse i Excel. Denne instruktørledede, live-trening (online eller på nett) er rettet mot dataanalytikere som ønsker å programmere i R for Excel. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
   Samle og flytte data mellom Excel og R. Bruk R Tidyverse og R funksjoner for dataanalyse løsninger i Excel. Oppdatere sine data vitenskap ferdigheter ved å lære R.
  Format av kurset
   Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
  Kurs tilpassingsalternativer
   For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
  28 timer
  R er et populært programmeringsspråk i finansbransjen. Den brukes i finansielle applikasjoner fra kjernehandelsprogrammer til risikostyringssystemer. I denne instruktørledede, live-trening vil deltakerne lære å bruke R for å utvikle praktiske applikasjoner for å løse en rekke spesifikke finansrelaterte problemer. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
   Forstå fundamentene i R-programmeringsspråket Velg og bruk R-pakker og teknikker for å organisere, visualisere og analysere finansielle data fra ulike kilder (CSV, [0), databaser, web, etc.) Bygg applikasjoner som løser problemer knyttet til tildeling av eiendeler, risikoanalyse, investeringseffektivitet og mer Problemløsning, integrert implementering og optimalisering av en R-applikasjon
  Publikum
   Utviklere Analytikere Hvor mye
  Format av kurset
   Delvis forelesning, delvis diskusjon, øvelser og tung praksis
  Notat
   Denne opplæringen tar sikte på å gi løsninger på noen av de prinsippsproblemer som finansielle fagfolk står overfor. Men hvis du har et bestemt emne, verktøy eller teknikk som du ønsker å legge til eller utarbeide videre, vennligst kontakt oss for å arrangere.
  14 timer
  Denne instruktørledede, liveopplæringen (på stedet eller fjernkontrollen) er rettet mot HR-fagfolk som ønsker å bruke analytiske metoder for å forbedre organisatoriske resultater. Dette kurset dekker kvalitative så vel som kvantitative, empiriske og statistiske tilnærminger. Kursets format
  • Interaktiv forelesning og diskusjon.
  • Masse øvelser og trening.
  Alternativer for tilpasning av kurset
  • For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
  28 timer
  Go : Mestring av ferdigheten arbeide uavhengig med programmet SPSS for avansert bruk, dialogbokser og syntaks for kommandospråk for valgte analyseteknikker. Adressatene: Analytikere, forskere, forskere, studenter og alle de som ønsker å tilegne seg muligheten til å bruke SPSS-pakken og avansert nivå og lære de valgte statistiske modellene. Opplæring tar universelle analyseproblemer, og den er dedikert til en bestemt bransje
  35 timer
  Publikum: Kurset er beregnet på IT-spesialister som leter etter en løsning for å lagre og behandle store datasett i et distribuert systemmiljø Go : Dyp kunnskap om Hadoop klyngestyring.
  14 timer
  Dette kurset er for folk som ønsker å bruke Machine Learning i praktiske applikasjoner. Publikum Dette kurset er for dataforskere og statistikere som har en viss kjennskap til statistikk og vet hvordan man programmerer R (eller Python eller annet valgt språk). Fokuset på dette kurset er på de praktiske aspektene ved data / modellforberedelse, utførelse, post hoc-analyse og visualisering. Hensikten er å gi praktiske applikasjoner til Machine Learning til deltakere som er interessert i å anvende metodene på jobben. Sektorspesifikke eksempler brukes for å gjøre opplæringen relevant for publikum.
  28 timer
  Objective: Delegates be able to analyse big data sets, extract patterns, choose the right variable impacting the results so that a new model is forecasted with predictive results.
  28 timer
  Dette kurset er ment for dataingeniører, beslutningstakere og dataanalytikere og vil føre deg til å lage veldig effektive tomter ved bruk av R studio som appellerer til beslutningstakere og hjelper dem å finne ut skjult informasjon og ta riktige beslutninger
  21 timer
  R is an open-source free programming language for statistical computing, data analysis, and graphics. R is used by a growing number of managers and data analysts inside corporations and academia. R has a wide variety of packages for data mining.
  21 timer
  Denne instruktørledede, direkteopplæringen (online eller på stedet) er rettet mot personer som allerede har bakgrunn innen datavitenskap og statistikk.Kursets format
   Interaktivt foredrag og diskusjon. Øvelser og praksis.
  Alternativer for kurstilpasning
   For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
  14 timer
  Mathematica jobber over 20 år med å skape verdens beste spesialiserte matematiske miljø. Allsidigheten til dette programmet gjør det nyttig i utførelsen av både enkle regninger på universitetet så vel som komplekse beregninger i større skala, enten for programmering eller presentasjon av numeriske data. Mathematica integrerer motoren perfekt med numeriske og symbolske beregninger, grafikkmotor, programmeringsspråk, dokumentasjon og muligheten for å publisere arbeidet. Takket være mengden av funksjoner er det et uvurderlig verktøy for matematikere, fysikere, biologer, kjemikere, finansanalytikere, sosiologer og mange andre yrker som jobber med data til daglig. Etter opplæringen vil deltakeren tilegne seg ferdighetene som trengs for å:
  • effektiv beregning,
  • betaler for programmet
  • lage dokumenter som forvrenger teksten,
  • lage diagrammer og bilder,
  • lage grafiske objekter.
  • presentasjon og datavisualisering.
  14 timer
  The course is aimed at anyone interested in statistical analysis. It provides familiarity with Minitab and will increase the effectiveness and efficiency of your data analysis and improve your knowledge of statistics.
  21 timer
  R er et gratis programmeringsspråk med åpen kildekode for statistisk databehandling, dataanalyse og grafikk. R brukes av et økende antall ledere og dataanalytikere i selskaper og akademia. R har også funnet tilhengere blant statistikere, ingeniører og forskere uten dataprogrammeringsevner som synes det er enkelt å bruke. Dens popularitet skyldes den økende bruken av data mining for forskjellige mål, for eksempel angitte annonsepriser, finne nye medisiner raskere eller finjustere økonomiske modeller. R har et bredt utvalg av pakker for data mining.
  14 timer
  Organization – Lab work and practical examples on real data
  14 timer
  Scilab is a well-developed, free, and open-source high-level language for scientific data manipulation. Used for statistics, graphics and animation, simulation, signal processing, physics, optimization, and more, its central data structure is the matrix, simplifying many types of problems compared to alternatives such as FORTRAN and C derivatives. It is compatible with languages such as C, Java, and Python, making it suitable as for use as a supplement to existing systems. In this instructor-led training, participants will learn the advantages of Scilab compared to alternatives like Matlab, the basics of the Scilab syntax as well as some advanced functions, and interface with other widely used languages, depending on demand. The course will conclude with a brief project focusing on image processing. By the end of this training, participants will have a grasp of the basic functions and some advanced functions of Scilab, and have the resources to continue expanding their knowledge. Audience
  • Data scientists and engineers, especially with interest in image processing and facial recognition
  Format of the course
  • Part lecture, part discussion, exercises and intensive hands-on practice, with a final project
  14 timer
  Minitab er en statistisk pakke for dataanalyse. Six Sigma er et sett med teknikker og verktøy alternativer for prosess forbedring. Ved hjelp av Minitab kan brukere bruke statistisk analyse i Six Sigma-prosjekter. Denne instruktørledede, levende opplæringen (online eller på nett) er rettet mot dataanalytikere som ønsker å anvende Minitab statistisk analyse til Six Sigma prosjekter. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
   Bruk Minitab for å utføre avansert statistisk analyse. Anvend Six Sigma metodikk til spesifikke prosjekter. Få kunnskap om Six Sigma-prosjekter i bransjer.
  Format av kurset
   Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
  Kurs tilpassingsalternativer
   For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
  21 timer
  SPSS er programvare for redigering og analyse av data.
  14 timer
  Go : Lære å jobbe med SPSS på nivå med uavhengighet Adressatene: Analytikere, forskere, forskere, studenter og alle de som ønsker å tilegne seg muligheten til å bruke SPSS-pakken og lære populære data mining-teknikker.
  7 timer
  Dette kurset er laget for beslutningstakere hvis hovedmål ikke er å gjøre beregningen og analysen, men å forstå dem og kunne velge hva slags statistiske metoder som er relevante i strategisk planlegging av organisasjonen. For eksempel må en prospektdeltaker ta stilling til hvor mange prøver som må samles inn før de kan ta beslutningen om produktet kommer til å bli lansert eller ikke. Hvis du trenger lengre kurs som dekker det grunnleggende om statistisk tenking, kan du se på 5 dagers " Statistics for ledere" -opplæring.
  14 timer
  Dette kurset er laget for personer som trenger generell statistikkferdighet. Dette kurset kan tilpasses et spesifikt kompetanseområde som markedsundersøkelser, biologi, produksjon, forskning innen offentlig sektor, osv. ...
  28 timer
  Dette kurset dekker avansert statistikk. Det forklarer de fleste verktøyene som vanligvis brukes i forskning, analyse og prognoser. Det gir korte forklaringer på teorien bak formlene. Dette kurset forholder seg ikke til noe spesifikt kunnskapsfelt, men kan skreddersys hvis alle delegatene har samme bakgrunn og mål. Noen grunnleggende dataverktøy brukes i løpet av dette kurset (spesielt Excel og OpenOffice)

  Last Updated:

  Helg Statistics kurs, kveld Statistics trening, Statistics boot camp, Statistics instruktørledet, Helg Statistics trening, Kveld Statistics kurs, Statistics coaching, Statistics instruktør, Statistics trener, Statistics kurs, Statistics klasser, Statistics on-site, Statistics private kurs, Statistics tomannshånd trening

  Kursrabatter

  No course discounts for now.

  Kursrabatter Nyhetsbrev

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Some of our clients

  is growing fast!

  We are looking to expand our presence in Norway!

  As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Norway
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

  We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

  If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

  Apply now!

  This site in other countries/regions