R Language Opplæringskurs

R Language Opplæringskurs

Online eller på stedet, instruktørledede live R (R Language) opplæringskurs demonstrerer gjennom praktisk praksis ulike aspekter av R-språket, inkludert det grunnleggende om R-programmering, avansert R-programmering og R for dataanalyse og datavisualisering. Våre treningsøvelser berører virkelige problemer og løsninger innen områder som finans, bank og forsikring. NobleProg R-opplæringskurs spenner fra nybegynnerkurs til avanserte kurs og er populære blant selskaper som ønsker å ta i bruk R for å utvikle Machine Learning og Deep Learning-applikasjoner. R-trening er tilgjengelig som "online live training" eller "onsite live training". Online live trening (også kalt "remote live training") utføres ved hjelp av et interaktivt, eksternt skrivebord . Direkteopplæring på stedet kan gjennomføres lokalt hos kundene i Norge eller i NobleProg bedriftsopplæringssentre i Norge. NobleProg – din lokale opplæringsleverandør

Machine Translated

R Language Underkategorier

R Language Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
35 timer
Dataanalyse er vitenskapen om å analysere rådata for å få innsikt og trender. Tableau er et ledende verktøy for forretningsintelligens og datavisualisering, mens SQL er det mest brukte språket for spørring i databaser. Sammen med to av de mest populære programmeringsspråkene for datavitenskap, gir Python og R, Tableau og SQL en robust, ende-til-ende-løsning som kan bidra til å visualisere og analysere data effektivt.Denne instruktørledede, direkteopplæringen (online eller på stedet) er rettet mot dataanalytikere og alle som er interessert i å lære å bruke og integrere Tableau, Python, R og SQL for datavisualisering og -analyse.Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  Utfør dataanalyse ved å bruke Python, R og SQL. Skap innsikt gjennom datavisualisering med Tableau. Ta datadrevne beslutninger for forretningsdrift.
Kursets format
  Interaktivt foredrag og diskusjon. Mye øvelser og trening. Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for kurstilpasning
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
21 timer
R is a very popular, open source environment for statistical computing, data analytics and graphics. This course introduces R programming language to students.  It covers language fundamentals, libraries and advanced concepts.  Advanced data analytics and graphing with real world data. Audience Developers / data analytics Duration 3 days Format Lectures and Hands-on
42 timer
Data analytics is a crucial tool in business today. We will focus throughout on developing skills for practical hands on data analysis. The aim is to help delegates to give evidence-based answers to questions:  What has happened?
 • processing and analyzing data
 • producing informative data visualizations
What will happen?
 • forecasting future performance
 • evaluating forecasts
What should happen?
 • turning data into evidence-based business decisions
 • optimizing processes
The course itself can be delivered either as a 6 day classroom course or remotely over a period of weeks if preferred. We can work with you to deliver the course to best suit your needs.
21 timer
Det anslås at ustrukturerte data står for mer enn 90 prosent av alle data, mye av det i form av tekst. Blogginnlegg, tweets, sosiale medier og andre digitale publikasjoner bidrar kontinuerlig til denne voksende datamaskinen. Dette instruktørledede, levende kurset fokuserer på å trekke ut innsikt og mening fra disse dataene. Ved å bruke R Language and Natural Language Processing (NLP) -bibliotekene kombinerer vi konsepter og teknikker fra informatikk, kunstig intelligens og beregningsspråklighet for å algoritmisk forstå betydningen bak tekstdata. Dataprøver er tilgjengelig på forskjellige språk per kundebehov. Mot slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne utarbeide datasett (store og små) fra forskjellige kilder, og deretter bruke de rette algoritmene for å analysere og rapportere om betydningen av den.
  Kursets format
  • Delforelesning, deldiskusjon, tung praktisk praksis, sporadiske tester for å måle forståelse
  28 timer
  R er et populært programmeringsspråk i finansbransjen. Den brukes i finansielle applikasjoner fra kjernehandelsprogrammer til risikostyringssystemer. I denne instruktørledede, live-trening vil deltakerne lære å bruke R for å utvikle praktiske applikasjoner for å løse en rekke spesifikke finansrelaterte problemer. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
   Forstå fundamentene i R-programmeringsspråket Velg og bruk R-pakker og teknikker for å organisere, visualisere og analysere finansielle data fra ulike kilder (CSV, [0), databaser, web, etc.) Bygg applikasjoner som løser problemer knyttet til tildeling av eiendeler, risikoanalyse, investeringseffektivitet og mer Problemløsning, integrert implementering og optimalisering av en R-applikasjon
  Publikum
   Utviklere Analytikere Hvor mye
  Format av kurset
   Delvis forelesning, delvis diskusjon, øvelser og tung praksis
  Notat
   Denne opplæringen tar sikte på å gi løsninger på noen av de prinsippsproblemer som finansielle fagfolk står overfor. Men hvis du har et bestemt emne, verktøy eller teknikk som du ønsker å legge til eller utarbeide videre, vennligst kontakt oss for å arrangere.
  21 timer
  R er et programmeringsspråk og programvaremiljø for statistisk datamaskin. Sammen med R og Excel, kan brukere implementere R Tidyverse standarder og mer kraftige R-funksjoner for å forbedre dataanalyse i Excel. Denne instruktørledede, live-trening (online eller på nett) er rettet mot dataanalytikere som ønsker å programmere i R for Excel. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
   Samle og flytte data mellom Excel og R. Bruk R Tidyverse og R funksjoner for dataanalyse løsninger i Excel. Oppdatere sine data vitenskap ferdigheter ved å lære R.
  Format av kurset
   Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
  Kurs tilpassingsalternativer
   For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
  21 timer
  Publikum Business (markedssjefer, produktledere, kundegrunnsjefer) og teamene deres; fagpersoner innen kundeinnsikt. Oversikt Kurset følger kundens livssyklus fra å skaffe nye kunder, administrere eksisterende kunder for lønnsomhet, beholde gode kunder og til slutt forstå hvilke kunder som forlater oss og hvorfor. Vi vil jobbe med ekte (hvis anonym) data fra en rekke bransjer, inkludert telekommunikasjon, forsikring, media og høyteknologi. Format Instruktørledet trening i løpet av fem halvdagers økter med øvelser i klassen samt lekser. Det kan leveres som et klasserom eller distanse (online) kurs.
  14 timer
  Dette kurset er en introduksjon til anvendelse av nevrale nettverk i virkelige problemer ved bruk av R-prosjektprogramvare.
  7 timer
  Dette kurset er for dataforskere og statistikere som allerede har grunnleggende R & C++ koding ferdigheter og R-kode og trenger avanserte R koding ferdigheter. Hensikten er å gi et praktisk avansert R-programmeringskurs til deltakere som er interessert i å anvende metodene på jobben. Sektorspesifikke eksempler brukes for å gjøre opplæringen relevant for publikum
  14 timer
  R er et gratis programmeringsspråk med åpen kildekode for statistisk databehandling, dataanalyse og grafikk. R brukes av et økende antall ledere og dataanalytikere i selskaper og akademia. R har et bredt utvalg av pakker for data mining.
  21 timer
  Big Data er et begrep som refererer til løsninger som er beregnet på lagring og behandling av store datasett. Disse Big Data løsningene ble utviklet av Go ogle i utgangspunktet og har utviklet og inspirert andre lignende prosjekter, hvorav mange er tilgjengelige som open source. R er et populært programmeringsspråk i finansnæringen.
  14 timer
  Målet med dette kurset er å gi en grunnleggende ferdighet i å anvende Machine Learning metoder i praksis. Gjennom bruk av R-programmeringsplattformen og dens forskjellige biblioteker, og basert på en rekke praktiske eksempler, lærer dette kurset hvordan man bruker de viktigste byggesteinene i Machine Learning , hvordan man tar beslutninger om datamodellering, tolker utgangene til algoritmene og validerer resultatene. Målet vårt er å gi deg ferdighetene til å forstå og bruke de mest grunnleggende verktøyene fra verktøykassen Machine Learning sikkerhet og unngå vanlige fallgruver i Data Science applikasjoner.
  21 timer
  R er et gratis programmeringsspråk med åpen kildekode for statistisk databehandling, dataanalyse og grafikk. R brukes av et økende antall ledere og dataanalytikere i selskaper og akademia. R har også funnet tilhengere blant statistikere, ingeniører og forskere uten dataprogrammeringsevner som synes det er enkelt å bruke. Dens popularitet skyldes den økende bruken av data mining for forskjellige mål, for eksempel angitte annonsepriser, finne nye medisiner raskere eller finjustere økonomiske modeller. R har et bredt utvalg av pakker for data mining.
  21 timer
  R er et gratis programmeringsspråk med åpen kildekode for statistisk databehandling, dataanalyse og grafikk. R brukes av et økende antall ledere og dataanalytikere i selskaper og akademia. R har også funnet tilhengere blant statistikere, ingeniører og forskere uten dataprogrammeringsevner som synes det er enkelt å bruke. Dens popularitet skyldes den økende bruken av data mining for forskjellige mål, for eksempel angitte annonsepriser, finne nye medisiner raskere eller finjustere økonomiske modeller. R har et bredt utvalg av pakker for data mining.
  7 timer
  Beskrivelse: Dette er et kurs designet for å lære R-brukere hvordan man lager webapper uten å måtte lære HTML , Java skript og CSS tvers av nettlesere. Objektiv: Dekker det grunnleggende om hvordan skinnende apper fungerer. Dekker alle ofte brukte input / output / rendering / paneling-funksjoner fra Shiny-biblioteket.
  28 timer
  R is an open-source free programming language for statistical computing, data analysis, and graphics. R is used by a growing number of managers and data analysts inside corporations and academia. R has also found followers among statisticians, engineers and scientists without computer programming skills who find it easy to use. Its popularity is due to the increasing use of data mining for various goals such as set ad prices, find new drugs more quickly or fine-tune financial models. R has a wide variety of packages for data mining.
  14 timer
  Dette kurset er en del av Data Scientist ferdighetssettet (Domain: Data and Technology)
  14 timer
  R  er et open-source gratis programmeringsspråk for statistisk databehandling, dataanalyse og grafikk. Forskning brukes av et økende antall ledere og dataanalytikere innenfor bedrifter og akademi. R har et bredt spekter av pakker for data mining.
  14 timer
  R er et gratis programmeringsspråk med åpen kildekode for statistisk databehandling, dataanalyse og grafikk. R brukes av et økende antall ledere og dataanalytikere i selskaper og akademia. R har et bredt utvalg av pakker for data mining.
  21 timer
  R is an open-source free programming language for statistical computing, data analysis, and graphics. R is used by a growing number of managers and data analysts inside corporations and academia. R has a wide variety of packages for data mining.
  7 timer
  Dette kurset dekker avanserte emner i R-programmering.
  21 timer
  In this instructor-led, live training, participants will learn advanced techniques for Machine Learning with R as they step through the creation of a real-world application. By the end of this training, participants will be able to:
  • Understand and implement unsupervised learning techniques
  • Apply clustering and classification to make predictions based on real world data.
  • Visualize data to quicly gain insights, make decisions and further refine analysis.
  • Improve the performance of a machine learning model using hyper-parameter tuning.
  • Put a model into production for use in a larger application.
  • Apply advanced machine learning techniques to answer questions involving social network data, big data, and more.
  28 timer
  I denne instruktørledede, liveopplæringen, vil deltakerne lære seg å bruke maskinlæringsteknikker og verktøy for å løse reelle problemer i banknæringen. R vil bli brukt som programmeringsspråk. Deltakerne lærer først de viktigste prinsippene, deretter omsetter hun kunnskapen deres ved å bygge sine egne maskinlæringsmodeller og bruke dem til å fullføre en rekke live-prosjekter. Publikum
  • Utviklere
  • Data forskere
  • Bankfolk med teknisk bakgrunn
  Kursets format
  • Delforelesning, deldiskusjon, øvelser og tung praktisk øvelse
  21 timer
  R er et populært programmeringsspråk i finansnæringen. Det brukes i økonomiske applikasjoner som spenner fra kjernehandelsprogrammer til risikostyringssystemer. I denne instruktørledede, liveopplæringen, vil deltakerne lære grunnleggende om R-programmering når de går gjennom koding i R ved å bruke økonomiske eksempler. Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  • Forstå det grunnleggende ved R-programmering
  • Bruk R til å manipulere dataene deres for å utføre grunnleggende økonomiske operasjoner
  Publikum
  • programmerere
  • Finance
  • IT-fagfolk
  Kursets format
  • Delforelesning, deldiskusjon, øvelser og tung praktisk øvelse
  21 timer
  R er et populært programmeringsspråk i finansbransjen. Den brukes i finansielle applikasjoner fra kjernehandelsprogrammer til risikostyringssystemer. I denne instruktørledede, live-trening, vil deltakerne lære grunnleggende av finansiell handel som de går gjennom å bygge og implementere grunnleggende handelsstrategier og handlinger i R ved hjelp av kvantstrat. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
   Forstå de grunnleggende konseptene i handel Opprett og implementere sin første handelsstrategi ved hjelp av R Analyse resultatene av deres strategi ved hjelp av R
  Publikum
   Programmerer 0 0 Profesjonelle IT fagfolk
  Format av kurset
   Delvis forelesning, delvis diskusjon, øvelser og tung praksis
  21 timer
  R er et populært programmeringsspråk i finansnæringen. Det brukes i økonomiske applikasjoner som spenner fra kjernehandelsprogrammer til risikostyringssystemer. I denne instruktørledede, liveopplæringen, vil deltakerne lære avanserte programmeringskonsepter i R når de går gjennom koding i R ved å bruke økonomiske eksempler. Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  • Implementere avanserte R-programmeringsteknikker
  • Bruk R til å manipulere dataene deres for å utføre mer avanserte økonomiske operasjoner
  Publikum
  • programmerere
  • Finance
  • IT-fagfolk
  Kursets format
  • Delforelesning, deldiskusjon, øvelser og tung praktisk øvelse
  28 timer
  Machine learning is a branch of Artificial Intelligence wherein computers have the ability to learn without being explicitly programmed. R is a popular programming language in the financial industry. It is used in financial applications ranging from core trading programs to risk management systems. In this instructor-led, live training, participants will learn how to apply machine learning techniques and tools for solving real-world problems in the finance industry. R will be used as the programming language. Participants first learn the key principles, then put their knowledge into practice by building their own machine learning models and using them to complete a number of team projects. By the end of this training, participants will be able to:
  • Understand the fundamental concepts in machine learning
  • Learn the applications and uses of machine learning in finance
  • Develop their own algorithmic trading strategy using machine learning with R
  Audience
  • Developers
  • Data scientists
  Format of the course
  • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
  28 timer
  Læring av maskiner er en gren av kunstig intelligens der datamaskiner har muligheten til å lære uten å være eksplisitt programmert. Dyp læring er et underfelt av maskinlæring som bruker metoder basert på læringsdatapresentasjoner og strukturer som nevrale nettverk. R er et populært programmeringsspråk i finansnæringen. Det brukes i økonomiske applikasjoner som spenner fra kjernehandelsprogrammer til risikostyringssystemer. I denne instruktørledede, liveopplæringen, vil deltakerne lære å implementere dype læringsmodeller for økonomi ved å bruke R når de går gjennom opprettelsen av en dyp læringsprediksjonsmodell. Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  • Forstå de grunnleggende konseptene for dyp læring
  • Lær bruksområdene og bruken av dyp læring innen økonomi
  • Bruk R til å lage dype læringsmodeller for økonomi
  • Bygge sin egen dype læringsmodell for prediksjon ved bruk av R
  Publikum
  • Utviklere
  • Data forskere
  Kursets format
  • Delforelesning, deldiskusjon, øvelser og tung praktisk øvelse
  28 timer
  Læring av maskiner er en gren av kunstig intelligens der datamaskiner har muligheten til å lære uten å være eksplisitt programmert. Dyp læring er et underfelt av maskinlæring som bruker metoder basert på læringsdatapresentasjoner og strukturer som nevrale nettverk. R er et populært programmeringsspråk i finansnæringen. Det brukes i økonomiske applikasjoner som spenner fra kjernehandelsprogrammer til risikostyringssystemer. I denne instruktørledede, liveopplæringen, vil deltakerne lære å implementere dype læringsmodeller for bankbruk ved å bruke R når de går gjennom opprettelsen av en dyp læringsrisikomodell. Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  • Forstå de grunnleggende konseptene for dyp læring
  • Lær applikasjonene og bruken av dyp læring i bank
  • Bruk R til å lage dype læringsmodeller for bank
  • Bygg deres egen kredittrisikomodell med dyp læring ved å bruke R
  Publikum
  • Utviklere
  • Data forskere
  Kursets format
  • Delforelesning, deldiskusjon, øvelser og tung praktisk øvelse
  7 timer
  Shiny is an open source R package that provides a web framework for building interactive web applications using R. In this instructor-led, live training, participants will learn how to combine data science and web development using Shiny, R, and HTML. By the end of this training, participants will be able to:
  • Build interactive web applications with R using Shiny
  Audience
  • Data scientists
  • Web developers
  • Statisticians
  Format of the course
  • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice

  Last Updated:

  Helg R Language kurs, kveld R Language trening, R Language boot camp, R Language instruktørledet, Helg R Language trening, Kveld R Language kurs, R Language coaching, R Language instruktør, R Language trener, R Language kurs, R Language klasser, R Language on-site, R Language private kurs, R Language tomannshånd trening

  Kursrabatter

  No course discounts for now.

  Kursrabatter Nyhetsbrev

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Some of our clients

  is growing fast!

  We are looking to expand our presence in Norway!

  As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Norway
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

  We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

  If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

  Apply now!

  This site in other countries/regions