Amazon Web Services (AWS) Opplæringskurs

Amazon Web Services (AWS) Opplæringskurs

Online eller på stedet, instruktørledede live AWS-opplæringskurs (Amazon Web Services) demonstrerer gjennom interaktiv praktisk praksis det grunnleggende og avanserte konseptene til AWS. AWS-trening er tilgjengelig som "online live training" eller "onsite live training". Online live trening (også kalt "remote live training") utføres ved hjelp av et interaktivt, eksternt skrivebord . Direkteopplæring på stedet kan gjennomføres lokalt hos kundene i Norge eller i NobleProg bedriftsopplæringssentre i Norge. NobleProg – din lokale opplæringsleverandør

Machine Translated

AWS (Amazon Web Services) Underkategorier

Amazon Web Services Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
21 timer
AWS Financial Management refererer til pakken med verktøy og fremgangsmåter som brukes til å administrere og optimalisere kostnader innenfor Amazon Web Services (AWS) skyplattform.Denne instruktørledede, live-opplæringen (online eller på stedet) er rettet mot skyarkitekter og utviklere på middels nivå som ønsker å tilegne seg kunnskapen og verktøyene som er nødvendige for å effektivt administrere og optimalisere AWS-kostnader, og tilpasse skyutgifter med forretningsmål.Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  Forstå hvordan AWS-priser fungerer og hvordan ulike tjenester bidrar til de totale kostnadene. Lær hvordan du implementerer kostnadsbesparende tiltak, bruker reserverte forekomster og optimaliserer ressursbruken. Utvikle ferdigheter for å opprette, administrere og overholde budsjetter innenfor AWS-rammeverket.
Kursets format
  Interaktivt foredrag og diskusjon. Mye øvelser og trening. Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for kurstilpasning
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
21 timer
AWS Cloud Security refererer til praksisene, verktøyene og retningslinjene som er utviklet for å beskytte data, applikasjoner og ressurser som er vert på Amazon Web Services (AWS) skyinfrastruktur.Denne instruktørledede, live-opplæringen (online eller på stedet) er rettet mot nybegynnere til mellomnivå IT-fagfolk som ønsker å tilegne seg kunnskapen og ferdighetene som kreves for å sikre Amazon Web Services (AWS) miljøer effektivt.Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  Forstå kjernekonseptene til AWS Cloud Security og dens betydning i et skymiljø. Implementer effektive tilgangskontroller, autentiseringsmekanismer og multifaktorautentisering for å sikre AWS-ressurser. Definer og håndhev sikkerhetspolicyer og overvåk AWS-ressurser.
Kursets format
  Interaktivt foredrag og diskusjon. Mye øvelser og trening. Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for kurstilpasning
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
21 timer
Amazon Web Services (AWS) er en cloud computing-plattform fra Amazon som tilbyr forskjellige tjenester på en global skyinfrastruktur. Slike plattformer inkluderer AWS Lambda som lar brukere bygge, distribuere og vedlikeholde applikasjoner uten behov for leveringsservere.Denne instruktørledede, live-opplæringen (online eller på stedet) er rettet mot utviklere som ønsker å bygge serverløse applikasjoner ved å bruke tjenester i den serverløse AWS-plattformen.Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  Implementer hendelsesdrevne beste praksis for utforming av serverløse applikasjoner ved å bruke passende AWS-tjenester. Bygg serverløse applikasjoner ved å bruke AWS-tjenester. Overvåk, sikre og skaler serverløse applikasjoner på AWS. Bruk forskjellige utviklerverktøy for å konfigurere og automatisere serverløs applikasjonsdistribusjon. Opprett og vedlikehold en liste over serverløse ressurser som vil hjelpe til med serverløs applikasjonsutvikling.
Kursets format
  Interaktivt foredrag og diskusjon. Mye øvelser og trening. Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for kurstilpasning
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
14 timer
EKS er et selvstyrt Kubernetes -som-en-tjenestetilbud fra AWS. EKS er fullt skalerbar og tilpassbar og lar en implementering av Kubernetes etterligne og / eller integrere med et eksisterende Kubernetes oppsett på stedet. I denne instruktørledede, liveopplæringen, vil deltakerne lære å sette opp og administrere et produksjonsskala containermiljø ved hjelp av Kubernetes på EKS. Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
 • Konfigurer og administrer Kubernetes på EKS
 • Migrer et eksisterende Kubernetes miljø fra stedet til AWS-skyen
 • Integrer Kubernetes med tredjeparts kontinuerlig integrasjonsprogramvare (CI)
 • Sikre høy tilgjengelighet og katastrofegjenoppretting i Kubernetes
 • Forstå og ta i bruk verktøyene som er tilgjengelige for å administrere EKS effektivt
Publikum
 • Utviklere
 • Systemadministratorer
 • DevOps Engineers
Kursets format
 • Delforedrag, deldiskusjon, øvelser og tung praktisk praksis i et levende laboratoriemiljø.
Merk
 • For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
21 timer
Det er en rekke alternativer for å distribuere Docker og Kubernetes på AWS, inkludert Amazon Elastic Container Service, Amazon ECS for Kubernetes , AWS Fargate og Amazon EC2. Denne instruktørledede, liveopplæringen (på stedet eller fjernkontrollen) er rettet mot ingeniører som ønsker å evaluere hver av disse tjenestene for å ta et informerte beslutninger om å implementere i organisasjonen. Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
 • Sett opp et utviklingsmiljø som inkluderer alle nødvendige verktøy for å begynne å utvikle.
 • Sett opp, konfigurer og distribuer en serie demokontainere ved hjelp av en rekke forskjellige tilnærminger.
 • Forstå arkitektoniske og designforskjeller mellom forskjellige Docker / Kubernetes løsninger innen AWS.
 • Automatiser distribusjonen av Docker containere.
 • Sett opp en kontinuerlig integrasjons- og distribusjonsrørledning.
 • Integrer Docker og Kubernetes i et eksisterende kontinuerlig integrasjonssystem.
Kursets format
 • Interaktiv forelesning og diskusjon.
 • Masse øvelser og trening.
 • Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for tilpasning av kurset
 • For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
21 timer
Amazon Redshift is a petabyte-scale cloud-based data warehouse service in AWS. In this instructor-led, live training, participants will learn the fundamentals of Amazon Redshift. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure Amazon Redshift
 • Load, configure, deploy, query, and visualize data with Amazon Redshift
Audience
 • Developers
 • IT Professionals
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
Note
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 timer
Amazon S3 (også kjent som Amazon Simple Storage Service) er et cloud-basert, NoSQL, nøkkelverdi lagringssystem på AWS. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot utviklere som ønsker å bruke Amazon S3 for å muliggjøre cloud-basert lagring for sine nettsteder, webapplikasjoner og/eller mobile applikasjoner. Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
28 timer
AWS Advanced Architecture refererer til utformingen, installasjonen og implementeringen av bedriftsinfrastruktur og applikasjoner på AWS. Denne instruktørledede, levende opplæringen (online eller on-site) er rettet mot cloud ingeniører som ønsker å forstå og implementere de mer komplekse aspektene av AWS arkitektur. Kurset dekker mange av de samme emnene som AWS Certified Solutions Architect (Professional) nivå kurs. Dette kurset er imidlertid ikke ment å forberede deltakerne til å ta eksamen. Dette er en praktisk, praktisk kurs som viser hvordan å implementere i et levende laboratorium miljø mange av konfigurasjonene, implementasjonene og implementasjonene som en AWS Solutions Architect trenger å utføre. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Design komplekse cloud-løsninger på AWS. Deploy programvareapplikasjoner på AWS som er skalerbare, svært tilgjengelige og feiltolerante. Integrere de mest hensiktsmessige AWS-tjenester med en applikasjon. Migrere en kompleks programvareapplikasjon til AWS. Bruk beste praksis for utforming, implementering, optimalisering og implementering av infrastruktur og applikasjoner på AWS.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
21 timer
On demand AWS Architect Certification training is designet for å hjelpe fagpersoner til å bli skyaktive ved bruk av Amazon Web Services . Dette kurset blir undervist med eksempler fra det virkelige liv, hjelper deltakerne til å forstå den praktiske anvendelsen av konsepter som grunnleggende om cloud computing, Amazon Web services (AWS), Infrastructure as a Service (IaaS) , Platform as a Service (PaaS), Software as a Service (SaaS), Private Clouds og Cloud-programmering. Etter dette kurset vil deltakerne kunne ha egne implementeringer på sky ved bruk av EC2-forekomster, S3-bøtter etc.
7 timer
Amazon Web Services (AWS) CodePipeline er en leveringstjeneste som utviklere kan bruke til å automatisere programvare release prosesser. CodePipeline bidrar til å administrere og konfigurere de kontinuerlige endringene i ulike programvareutgivelsesstadier. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot DevOps ingeniører og utviklere som ønsker å bruke CodePipeline til å automatisere frigjøringsrør for effektiv oppdatering av applikasjoner og infrastruktur. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å bruke CodePipeline-funksjoner og verktøy for å automatisere og konfigurere arbeidsflyter i programvareutgivelsesarbeidsflyter. Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
21 timer
Publikum: Cloud ingeniører, Solution arkitekter, Center of excellence team, Window server administratorer, Unix / Linux administrator, Storage administratorer, nettverksadministratorer, Virtualization administratorer Kurs Mål: Dette kurset er designet for å lære deg hvordan du:
 • Bruk de viktigste konseptene og praksisene bak DevOps metodikken
 • Design og implementer en infrastruktur på AWS som støtter et eller flere DevOps utviklingsprosjekter
 • Bruk AWS CloudFormation og AWS OpsWorks til å distribuere infrastrukturen som er nødvendig for å skape utviklings-, test- og produksjonsmiljøer for et programvareutviklingsprosjekt
 • Bruk AWS CodeCommit og forstå rekke alternativer for å aktivere et kontinuerlig integrasjonsmiljø på AWS
 • Bruk AWS CodePipeline til å designe og implementere en kontinuerlig integrasjons- og leveringsrørledning på AWS
 • Implementere flere vanlige tilfeller med kontinuerlig distribusjon ved bruk av AWS-teknologier, inkludert blå / grønn distribusjon og A / B-testing
 • Skille mellom en rekke applikasjonsdistribusjonsteknologier som er tilgjengelige på AWS (inkludert AWS CodeDeploy, AWS Opsworks, AWS Elastic Beanstalk, Amazon EC2 Container Service og Amazon EC2 Container Registry), og bestem hvilken teknologi som best passer til et gitt scenario
 • Finjuster applikasjonene du leverer på AWS for høy ytelse og bruk AWS verktøy og teknologier for å overvåke applikasjonen din og miljøet for potensielle problemer
28 timer
Dette 4 dagers kurset vil gi:
 • En forståelse av Core AWS-tjenester, bruker og grunnleggende praksis.
 • Fagferdighet i design, utvikling og distribusjon av skybaserte løsninger ved bruk av AWS.
 • Erfaring med å utvikle og vedlikeholde applikasjoner skrevet for Amazon Simple Storage Service, Amazon DynamoDB, Amazon Simple Queue Service, Amazon Simple Notification Service, Amazon Simple Workflow Service, AWS Elastic Beanstalk og AWS CloudFormation.
Publikum: Cloud-ingeniører, Center of excellence-team, Window-serveradministratorer, Unix / Linux administratorer, lagringsadministratorer, nettverksadministratorer, virtualiseringsadministratorer. Når dette treningsprogrammet er fullført, bør deltakerne kunne distribuere og bruke AWS-tjenester fra et utviklers synspunkt.
14 timer
Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS eller AWS ECS) er en container orkestreringstjeneste for å kjøre containeriserte applikasjoner på AWS. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot ingeniører som ønsker å bruke Amazon ECS til å deployere og skala containerte applikasjoner. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Lag en containert applikasjon som kjører på Amazon ECS. Forstå hvordan ECS Clusters og ECS Agent fungerer. Auto Scale en containerisert applikasjon. Automatisere implementeringsprocessen. Integrere Docker appløsningsprosessen med nye eller eksisterende kontinuerlige integrasjonsarbeidsfly.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
14 timer
Amazon Elastic Container Service for Kubernetes (Amazon EKS, eller AWS EKS) er en tjeneste for å kjøre Kubernetes på AWS uten å måtte installere og betjene Kubernetes selv. Denne instruktørledede, liveopplæringen (på stedet eller fjernkontrollen) er rettet mot ingeniører som ønsker å bruke Amazon EKS til å distribuere og skalere containeriserte applikasjoner på tvers av AWS-administrerte Kubernetes klynger. Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
 • Sett opp en EKS-basert Kubernetes klynge.
 • Lag og kjør en containert applikasjon på Amazon EKS.
 • Skala automatisk en beholderapplikasjon
 • Automatiser distribusjonsprosessen
 • Integrer EKS-baserte applikasjoner med en ny eller eksisterende arbeidsflyt for kontinuerlig integrasjon.
Kursets format
 • Interaktiv forelesning og diskusjon.
 • Masse øvelser og trening.
 • Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for tilpasning av kurset
 • For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
21 timer
AWS Outposts er en hybrid cloud-løsning som utvider infrastrukturen til Amazon Web Services til on-premise miljøer. Det som skiller den fra andre hybriddesign er integreringen av både sine egne lokale database-tjenester og offentlige cloud-ressurser. AWS Outposts, sammen med sine innfødte verktøy og funksjoner, hjelper sine brukere til å oppnå lavlatens og sikker databehandling som egner seg for moderne bedriftsapplikasjoner. Denne instruktørledede, live opplæringen (online eller on-site) er rettet mot ingeniører, utviklere og administrative IT-personell som ønsker å optimalisere organisasjonens datasenter og arbeidsflyter ved hjelp av det fullt støttet systemet av AWS Outposts. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Vurder og forbereder miljøet på forhånd for AWS Outposts installasjon og installasjon. Konfigurer en Outpost basert på egnede hukommelses- og lagringsalternativer for virksomheten. Tilpasse seg AWS cloud-arkitektur og bli kjent med grensesnittet til AWS Outposts. Bruk de primære verktøyene og funksjonene til en Outpost for store databehandling og utvikling implementasjoner. Utføre mer fleksible og sømløse ledelsesmetoder innenfor organisasjonen.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
7 timer
Denne instruktørledede liveopplæringen gir en oversikt over AWS produkter, tjenester og løsninger. Det er rettet mot enkeltpersoner og team som er:
 • evaluere / forberede seg på en første distribusjon av IT-infrastrukturen deres på AWS.
 • evaluere / forberede seg på å migrere sin eksisterende IT-infrastruktur til AWS-publikumskyen.
Mot slutten av denne opplæringen vil deltakerne ha en klar forståelse av de viktigste komponentene som utgjør Amazons skytilbud. De praktiske øvelsene, diskusjonene og implementeringene i klassen vil gi deltakerne den øvelsen og tilbakemeldingen de trenger for å føle seg komfortable og forberedt på å gjennomføre sine egne live-distribusjoner til AWS.
  Kursets format
  • Opplæringen vil være interaktiv og inkluderer praktiske labaktiviteter og live implementering.
  21 timer
  Amazon Web Services (AWS) RoboMaker er ein open kjelde, skyteneste som hjelper brukarar raskt å laga og setja robotisk program. AWS RoboMaker forbedre rammen for robotoperativsystemet (ROS) med sky, maskinlæring, overvåking og simuleringstenestene.Denne instruktor, levende opplæring (online eller på stedet) er målte på utviklar som vil installera, setja opp og handsama AWS RoboMaker- kanskjelen til å laga, simulere og utføra program for robotar og autonome kjøretøyar og einingar.Ved slutten av denne opplæringa vil deltakarane kunne bruka AWS RoboMaker for å bygga, simulera, handsama, testa og overvaka robotprogram.Format for kursen
   Interaktiv leksjon og diskussjon. Mange øving og øving. Implementasjon av hånd i eit live-lab-miljø.
  Innstillingar for kursetilpassing
   For å be eit tilpassa opplæring for denne kursen, kontakter oss for å ordenera.
  21 timer
  Amazon Web Services (AWS) SageMaker er en sky maskinlæringstjeneste som gjør det mulig for utviklere å bygge, trene og implementere maskinlæringsmodeller raskt på en hvilken som helst skala. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot data forskere og utviklere som ønsker å lage og trene maskinlæringsmodeller for implementering i produksjon-ready hosting miljøer. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
   Bruk bærbarhetsinstanser for å forberede og laste opp data for trening. Trene maskinlæringsmodeller ved hjelp av treningsdatasett. Utvikle trente modeller til en sluttpunkt for å skape forutsetninger.
  Format av kurset
   Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
  Kurs tilpassingsalternativer
   For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
  7 timer
  AWS Technical Essentials refererer til de grunnleggende konseptene bak cloud computing, lagring og nettverk på AWS. Denne instruktørledede, levende opplæringen (online eller on-site) er rettet mot tekniske personer som ønsker å forstå AWS-produkter og -tjenester for å ta en informert beslutning om hvordan å implementere AWS-cloud-løsninger innenfor deres organisasjon. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
   Identifiser og forstå rollen som hver av tjenestene som tilbys av AWS. Forstå terminologien og begreper knyttet til AWS. Sett opp og administrere teambrukerkontoer trygt. Match AWS's tjenester til en organisasjon's problem og krav. Gjør informerte avgjørelser om hvilke AWS-tjenester å implementere. Planlegge en bred cloud-løsningsstrategi for en organisasjon.
  Format av kurset
   Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
  Kurs tilpassingsalternativer
   For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
  14 timer
  Amazon CloudFront er en CDN (Content Delivery Network) tjeneste i AWS. Det består av et globalt distribuert nettverk av proxy-servere som cache innhold for å forbedre nedlastingshastigheten for brukere på forskjellige steder. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot ingeniører som ønsker å akselerere ytelsen til sin nettside eller webapplikasjon gjennom en Amazon CloudFront CDN (innholdsleveringsnettverk). Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
   Sett opp den relevante AWS-kontoen for å få tilgang til CloudFront. Cache media innhold som video og lyd nær forbrukere for å redusere latens og øke nedlastingshastigheten. Cache ofte tilgang statisk innhold som nettside bilder og nedlastbare programvare. Cache dynamisk, streaming og interaktivt innhold for å forbedre kundeopplevelsen.
  Format av kurset
   Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
  Kurs tilpassingsalternativer
   For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
  28 timer
  Kubeflow Det er et rammeverk for å kjøre Machine Learning arbeidsbelastninger på Kubernetes. TensorFlow er en maskinlæring bibliotek og Kubernetes er en orkesteringsplattform for å administrere containert applikasjoner. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot ingeniører som ønsker å deployere Machine Learning arbeidsbelastninger til en AWS EC2-server. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
   Installere og konfigurere Kubernetes, Kubeflow og annen nødvendig programvare på AWS. Bruk EKS (Elastic Kubernetes Service) for å forenkle arbeidet med å initialisere en Kubernetes kluster på AWS. Opprett og implementere en Kubernetes pipeline for automatisering og forvaltning av ML-modeller i produksjon. Trein og deploy TensorFlow ML-modeller over flere GPUs og maskiner som kjører parallelt. Levering av andre AWS-styrte tjenester for å utvide en ML-applikasjon.
  Format av kurset
   Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
  Kurs tilpassingsalternativer
   For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
  21 timer
  Amazon Web Services (AWS) gir infrastruktur for byggapplikasjoner i skyen. Terraform, skapt av Hashicorp, er et verktøy for å administrere denne infrastrukturen. Kombinasjonen av AWS og Terraform gjør håndtering av svært komplekse, produksjonsnivå server og applikasjoner praktisk, effektiv og til og med morsomt. Denne instruktørledede, levende opplæringen (online eller on-site) er rettet mot ingeniører som ønsker å bruke Terraform på AWS for å planlegge og bygge skyinfrastruktur. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
   Installere og konfigurere Terraform på AWS. Implementere en "infrastruktur som kode" tilnærming til å administrere AWS cloud miljøer. Lag, lanser og avbryter infrastruktur fra et enkelt verktøy. Skriv deklarative konfigurasjonsfiler som kan administreres som enhver annen kildekod i et versjonskontrollsystem. Rask oppdatering av konfigurasjonsfiler for effektivt å svare på endring av datasursbehov. Samarbeide med andre infrastruktur ingeniører ved å dele konfigurasjonsfiler i en felles kode-lagring. Økt transparens i infrastrukturforhandlingene.
  Format av kurset
   Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
  Kurs tilpassingsalternativer
   For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
  14 timer
  AWS Lambda er en computertjeneste som lar utviklere skrive og kjøre kode uten å måtte spinne opp containere og virtuelle maskiner, vedlikeholde lagring eller skaffe ressursene for å kjøre koden i skala. Denne instruktørledede, liveopplæringen (på stedet eller fjernkontrollen) er rettet mot utviklere som ønsker å integrere AWS Lambda funksjoner med tjenester som API Gateway, Kinesis Streams, etc. Opplæringen demonstrerer også hvordan du bruker den nettleserbaserte AWS Cloud9 IDE til utvikle programvare sammen. Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  • Samarbeide utvikle applikasjoner og tjenester ved hjelp av AWS Cloud9 IDE.
  • Integrer AWS Lambda funksjoner med andre AWS-tjenester.
  • Opprett og administrer APIer.
  • Sett opp en AWS Lambda funksjon for å lese og behandle streaming-data i sanntid.
  • Lag og administrer en kontinuerlig integrasjonspipeline for å bygge, teste og distribuere en AWS Lambda applikasjon.
  Kursets format
  • Interaktiv forelesning og diskusjon.
  • Masse øvelser og trening.
  • Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
  Alternativer for tilpasning av kurset
  • For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
  14 timer
  AWS Lambda is a "serverless" computing platform that allows engineers to create a small function, configure it in AWS console, and execute it without needing to provision servers—paying only for the resources used during the execution. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to use AWS Lambda to build and deploy services and applications to the cloud, without needing to worry about provisioning the execution environment (servers, VMs and containers, availability, scalability, storage, etc.). By the end of this training, participants will be able to:
  • Configure AWS Lambda to execute a function.
  • Understand FaaS (Functions as a Service) and the advantages of serverless development.
  • Build, upload and execute AWS Lambda functions.
  • Integrate Lambda functions with different event sources.
  • Package, deploy, monitor and troubleshoot Lambda based applications.
  Format of the Course
  • Interactive lecture and discussion.
  • Lots of exercises and practice.
  • Hands-on implementation in a live-lab environment.
  Course Customization Options
  • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
  • To learn more about AWS Lambda, please visit: https://docs.aws.amazon.com/lamda
  14 timer
  Denne instruktørledede, liveopplæringen (stedet eller fjernkontrollen) er rettet mot ingeniører som ønsker å distribuere og administrere IoT-enheter på AWS. Mot slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne bygge en IoT-plattform som inkluderer distribusjon og styring av en backend, gateway og enheter på toppen av AWS. Kursets format
  • Interaktiv forelesning og diskusjon.
  • Masse øvelser og trening.
  • Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
  Alternativer for tilpasning av kurset
  • Oppgavene vil være basert på et hvilket som helst av flere språk og SDK-er støttet av AWS IoT (C, Java , Java Script, Python , Arduino Yún, iOS , Android , etc.). For å be om et bestemt språk eller SDK, vennligst kontakt oss for å avtale det.
  • Hvis du vil lære mer om AWS IoT Core, kan du gå til: https://aws.amazon.com/iot-core/
  21 timer
  Amazon Web Services (AWS) Greengrass er ein open kjelde, skyteneste som hjelper brukarar å laga og innføre Internet of Things (IoT) programmer på einingar i hjem, biler, sykehus, virksomhet og fleire. AWS IoT Greengrass tilbyr lokalt beregning, melding, synkronisering, datahandsaming og maskinlæring av inferens til å kanten einingar på ein sikker og kostnadseffektiv måte.Denne instruktor-, levende opplæring (online eller på plassen) er målte på utviklar som vil installera, setja opp og handsama AWS IoT Greengrass- kanskjelen til å laga program for ulike einingar.Ved slutten av denne opplæringa vil deltakarane kunne bruka AWS IoT Greengrass for å bygga, utføra, handsama, trygge og overvaka program på intelligente einingar.Format for kursen
   Interaktiv leksjon og diskussjon. Mange øving og øving. Implementasjon av hånd i eit live-lab-miljø.
  Innstillingar for kursetilpassing
   For å be eit tilpassa opplæring for denne kursen, kontakter oss for å ordenera.
  8 timer
  Summary:
  • Basics of IoT architecture and functions
  • “Things”, “Sensors”, Internet and the mapping between business functions of IoT
  • Essential of all IoT software components- hardware, firmware, middleware, cloud and mobile app
  • IoT functions- Fleet manager, Data visualization, SaaS based FM and DV, alert/alarm, sensor onboarding, “thing” onboarding, geo-fencing
  • Basics of IoT device communication with cloud with MQTT.
  • Connecting IoT devices to AWS with MQTT (AWS IoT Core).
  • Connecting AWS IoT core with AWS Lambda function for computation and data storage using DynamoDB.
  • Connecting Raspberry PI with AWS IoT core and simple data communication.
  • Hands on with Raspberry PI and AWS IoT Core to build a smart device.
  • Sensor data visualization and communication with web interface.
  7 timer
  Amazon Web Services (AWS) CloudFormation er en tjeneste som forenkler infrastrukturforvaltning ved å behandle infrastruktur som kode. CloudFormation Templer kan brukes til å administrere og gi AWS ressurser. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot cloud engineers og utviklere som ønsker å bruke CloudFormation til å administrere infrastrukturressurser innenfor AWS-ekosystemet. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
   Implementere CloudFormation maler for å automatisere infrastrukturforvaltning. Integrere eksisterende AWS-ressurser i CloudFormation. Bruk StackSets for å administrere stacks over flere kontoer og regioner.
  Format av kurset
   Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
  Kurs tilpassingsalternativer
   For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
  7 timer
  Å administrere et AWS-miljø er en kompleks og feilutsatt jobb. CloudFormation gjør det mulig å tilby et skymiljø ved hjelp av tekstbaserte YAML-maler. Denne instruktørledede, CloudFormation (på stedet eller fjernkontrollen) er rettet mot ingeniører som ønsker å bruke AWS CloudFormation å automatisere prosessen med å administrere AWS CloudFormation . Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  • Aktiver AWS-tjenester for å komme i gang med å administrere infrastruktur.
  • Forstå og anvende prinsippet om "infrastruktur som kode".
  • Forbedre kvaliteten og senk kostnadene ved distribusjon av infrastruktur.
  • Skriv CloudFormation Maler ved å bruke YAML.
  Kursets format
  • Interaktiv forelesning og diskusjon.
  • Masse øvelser og trening.
  • Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
  Alternativer for tilpasning av kurset
  • For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
  14 timer
  DynamoDB er en No SQL database-tjeneste som tilbys av AWS som en del av AWS-porteføljen. Det er en nøkkelverdiert og dokumentbasert database som gir rask ytelse. Denne instruktørledede, liveopplæringen (på stedet eller eksternt) er rettet mot utviklere som ønsker å integrere en DynamoDB No SQL database i en webapplikasjon som er vert på AWS. Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  • Sett opp det nødvendige utviklingsmiljøet for å begynne å integrere data i DynamoDB.
  • Integrer DynamoDB i webapplikasjoner og mobilapplikasjoner.
  • Flytt data i AWS med AWS-tjenester.
  • Implementere operasjoner med AWS DAX.
  Kursets format
  • Interaktiv forelesning og diskusjon.
  • Masse øvelser og trening.
  • Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
  Alternativer for tilpasning av kurset
  • For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.

  Last Updated:

  Helg AWS kurs, kveld Amazon Web Services trening, AWS boot camp, Amazon Web Services (AWS) instruktørledet, Helg Amazon Web Services trening, Kveld AWS kurs, Amazon Web Services (AWS) coaching, Amazon Web Services (AWS) instruktør, Amazon Web Services trener, Amazon Web Services (AWS) kurs, AWS (Amazon Web Services) klasser, AWS on-site, AWS (Amazon Web Services) private kurs, Amazon Web Services (AWS) tomannshånd trening

  Kursrabatter

  No course discounts for now.

  Kursrabatter Nyhetsbrev

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Some of our clients

  is growing fast!

  We are looking to expand our presence in Norway!

  As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Norway
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

  We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

  If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

  Apply now!

  This site in other countries/regions