Power BI Opplæringskurs

Power BI Opplæringskurs

Online eller på stedet, instruktørledede live Microsoft Power BI-opplæringskurs demonstrerer gjennom interaktiv diskusjon og praktisk praksis hvordan du bruker Power BI for å få innsikt fra data på en visuell måte. Power BI-trening er tilgjengelig som "online live training" eller "onsite live training". Online live trening (også kalt "remote live training") utføres ved hjelp av et interaktivt, eksternt skrivebord . Livetrening på stedet kan gjennomføres lokalt hos kundene i Norge eller i NobleProg bedriftsopplæringssentre i Norge. Power BI-opplæringskurs dekker hvordan du lager overbevisende dashbord, får tilgang til data fra flere kilder og bygger visualiseringer i samarbeid med andre teammedlemmer. NobleProg – din lokale opplæringsleverandør

Machine Translated

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Power BI Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
28 timer
Dataanalyse med Python i Power BI er praksisen med å bruke programmeringsspråket Python i Microsoft Power BI, et kraftig verktøy for forretningsintelligens og datavisualisering.Denne instruktørledede, direkteopplæringen (online eller på stedet) er rettet mot dataanalytikere på ekspertnivå som ønsker å utnytte Python sine dataanalysefunksjoner i Power BI, og forbedre deres evne til å analysere og visualisere data effektivt.Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  Lær hvordan Python kan integreres i Power BI for dataanalyse. Bruk Python-skript til å laste, rense og forhåndsbehandle data i Power BI-miljøet. Forbedre datavisualiseringsfunksjonene ved å lage tilpassede og interaktive visualiseringer ved å bruke Python. Skaff deg avanserte dataanalyseferdigheter ved å bruke Python.
Kursets format
  Interaktivt foredrag og diskusjon. Mye øvelser og trening. Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for kurstilpasning
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
21 timer
Microsoft Power BI er en business intelligence-plattform for å transformere, analysere, visualisere og presentere data. Data Analysis Expressioner (DAX) er et formelspråk som lar brukere lage tilpassede beregninger og uttrykk i Power BI for å analysere data og utlede innsikt.Denne instruktørledede, direkteopplæringen (online eller på stedet) er rettet mot nybegynnere til mellomnivå forretningsanalytikere, dataanalytikere og utviklere som ønsker å lære det grunnleggende om DAX i Power BI.Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  Ha en omfattende forståelse av Data Analysis Expressioner (DAX) i Power BI. Lag tilpassede beregninger og uttrykk i Power BI for å analysere data og utlede innsikt. Lær beste fremgangsmåter for å optimalisere DAX-ytelsen.
Kursets format
  Interaktivt foredrag og diskusjon. Mye øvelser og trening. Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for kurstilpasning
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
7 timer
Microsoft Excel er verdens mest populære programvare for analyse, rapportering og strategi. Power BI er et forretningsinformasjonsverktøy for å visualisere data på driftsnivå. Denne instruktørledede, liveopplæringen (på stedet eller fjernkontrollen) er rettet mot dataanalytikere som ønsker å lære teknikker for å klargjøre data i Excel , og deretter visualisere dem i Power BI . Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
 • Forstå prinsippene for dataanalyse, mål for dataanalyse og tilnærminger for dataanalyse.
 • Bruk DAX-formler i Power BI for komplekse beregninger.
 • Lag og bruk visualiseringer og diagrammer for bestemte analysesaker.
 • Importer med Power View for å flytte fra Excel basert Power BI til uavhengig Power BI .
Kursets format
 • Interaktiv forelesning og diskusjon.
 • Masse øvelser og trening.
 • Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for tilpasning av kurset
 • For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
21 timer
Microsoft Power BI er en forretningsintelligensplattform for å transformere, analysere, visualisere og presentere data. Denne instruktørledede, live opplæring (online eller on-site) er rettet mot forretningsanalytikere, dataanalytikere og utviklere som ønsker å bruke de avanserte funksjonene og verktøyene i Power BI for å utføre kompleks dataanalyse og lage interaktive visuelle rapporter. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Installere og konfigurere Power BI og de nødvendige komponentene. Forstå og utforske de avanserte funksjonene, komponentene og verktøyene i Power BI. Få verdifulle innsikt i avansert dataanalyse og strategi. Bruk avanserte datamodelleringsteknikker. Lær hvordan du implementerer avanserte formler og beregninger ved hjelp av DAX. Kjenn tips og triks om databehandling, visualisering og presentasjon. Gjør rapporter og dashboards interaktive for å muliggjøre samarbeid innenfor Power BI. Lær og utforske innebygde analyser i Power BI.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
35 timer
Dataanalyse refererer til prosessen med å innhente, rengjøre og analysere data, ofte ganger på en visuell måte, for å utlede innsikt for bedre beslutninger. Flere og flere data lagres i databaser i skyen, så det er viktig å ha en strategi for å forstå, administrere og få tilgang til slike data. Et populært verktøy for tilgang til og visualisering av data er Power Bi. Denne instruktørledede, liveopplæringen (på stedet eller fjernkontrollen) er rettet mot tekniske personer som ønsker å få en praktisk forståelse av tilgjengelige skyløsninger, dataanalyseprosessene som trengs for å jobbe med data i skyen, og praktisk praksis for å bruke verktøy som Power BI å analysere data. Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
 • Installer og konfigurer Power BI .
 • Evaluer de forskjellige dataløsningene som tilbys av nettskyleverandører som Azure .
 • Få en forståelse av de forskjellige strukturer, modelleringsmetoder og datavarehusdesign som brukes til å lagre, administrere og få tilgang til Big Data .
 • Bruk verktøy og teknikker for å rense data som forberedelse til analyse.
 • Bygg rapporterings- og analyseløsninger basert på lokale så vel som skydata.
 • Integrer dataanalyseløsninger med et datavarehus.
 • Redusere datasikkerhetsrisikoer og sikre datasikkerhet.
Kursets format
 • Interaktiv forelesning og diskusjon.
 • Masse øvelser og trening.
 • Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for tilpasning av kurset
 • For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
14 timer
Lær hvordan du skaffer og transformerer data for å klargjøre interaktive dashboards Power BI er et av de mest populære Data Visualization , og et Business Intelligence Tool. Power BI er en samling av datakontakter, apper og programvaretjenester, som brukes til å hente data fra forskjellige kilder, transformere data og produsere vakre rapporter. Power BI lar deg også publisere dem for organisasjonen din, slik at du kan få tilgang til dem ved hjelp av mobiler, nettbrett osv. I denne Power BI veiledningen vil vi vise deg trinnvis tilnærming for å koble til flere datakilder, datatransformasjoner og opprette rapporter som diagrammer, tabeller, matrise, kart osv
14 timer
Om kurset: Microsoft Power BI forvandler bedriftsdata til rike visualer som gjør det enklere å tenke på og organisere dataene dine, slik at du kan fokusere på hva som er viktig for å oppnå målene dine. Dette kurset dekker både Power BI på Line og Power BI på skrivebord. Publikum er: Dette kurset er ment for Business ledere, rapporter utviklere, analytikere, prosjektledere og teamledere. I løpet av fullføringen Etter å ha fullført dette kurset, vil studentene ha en grunnleggende forståelse av emnene nedenfor, samt en evne til å utnytte og implementere de konseptene som er lært.
  [ 3 ] [ 1 ] Desktop Arbeid med CSV, TXT og Excel arbeidsblader For å koble til Databases Samler, samler, samler og beregner data rapportering Power BI På nettet
14 timer
Power BI er en forretningsanalytisk tjeneste opprettet av Microsoft.
7 timer
Microsoft Power BI er en gratis programvare som en tjeneste (SaaS) for analyse av data og deling av innsikt. Power BI dashbord gir en 360-graders oversikt over de viktigste beregningene ett sted, oppdatert i sanntid og tilgjengelig på alle enhetene deres. Denne instruktørledede, liveopplæringen (på stedet eller fjernkontrollen) er rettet mot bedriftsledere, forretningsanalytikere, dataanalytikere, rapportutviklere og teamledere som ønsker å designe et perfekt Power BI dashbord. Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
 • Design vakre og effektive dashbord etter kritiske regler.
 • Velg riktige diagrammer basert på typen data som skal vises.
Kursets format
 • Interaktiv forelesning og diskusjon.
 • Masse øvelser og trening.
 • Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for tilpasning av kurset
 • For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
21 timer
Microsoft Power BI is a free Software as a Service (SaaS) suite for analyzing data and sharing insights. Power BI dashboards provide a 360-degree view of the most important metrics in one place, updated in real time, and available on all of their devices. In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn how to use Microsoft Power BI to analyze and visualize data using a series of sample data sets. By the end of this training, participants will be able to:
 • Create visually compelling dashboards that provide valuable insights into data.
 • Obtain and integrate data from multiple data sources.
 • Build and share visualizations with team members.
 • Adjust data with Power BI Desktop.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • This training is based on the latest version of Splunk.
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
28 timer
Microsoft Power BI er en gratis programvare som en Service (SaaS) suite for å analysere data og dele innsikt. Power BI Dashboards gir en 360-graders visning av de viktigste metrikkene på ett sted, oppdatert i sanntid, og tilgjengelig på alle sine enheter. I denne instruktørledede, live-trening, vil deltakerne lære hvordan å bruke Power BI til å utvikle tilpassede programvare løsninger for Power BI og Azure plattformer. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Konfigurere real-time dashboards. Skap tilpassede visualiseringer. Integrere rik analyse i eksisterende applikasjoner. Inkludere interaktive rapporter og visualer i eksisterende applikasjoner. Access Data fra innsiden av en søknad. Master Power BI Portal, Desktop, Embedded og Rest API. Integrer R Scripts i Power BI Desktop.
Format av kurset
  Delvis forelesning, delvis diskusjon, øvelser og tung praksis
Notat
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.

Last Updated:

Helg Power BI kurs, kveld MS Power BI trening, Power BI boot camp, Power BI instruktørledet, Helg MS Power BI trening, Kveld Power BI kurs, MS Power BI coaching, Microsoft Power BI instruktør, MS Power BI trener, Microsoft Power BI kurs, Power BI klasser, Microsoft Power BI on-site, MS Power BI private kurs, Power BI tomannshånd trening

Kursrabatter

No course discounts for now.

Kursrabatter Nyhetsbrev

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Norway!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Norway
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions