KNIME Opplæringskurs

KNIME Opplæringskurs

Local instructor-led live KNIME training courses in Norge.

Machine Translated

Testimonials

★★★★★
★★★★★

KNIME Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
21 timer
KNIME Analytics-plattformen er et ledende open source-alternativ for datadrevet innovasjon, som hjelper deg med å oppdage potensialet som er skjult i dataene dine, mine for ny innsikt eller forutsi nye fremtider. Med mer enn 1000 moduler, hundrevis av klare eksempler, et omfattende utvalg av integrerte verktøy og det bredeste utvalg av avanserte algoritmer tilgjengelig, er KNIME Analytics Platform den perfekte verktøykassen for enhver dataforsker og forretningsanalytiker. Dette kurset for KNIME Analytics-plattformen er en ideell mulighet for nybegynnere, avanserte brukere og KNIME eksperter å bli introdusert for KNIME , lære hvordan de kan bruke den mer effektivt, og hvordan lage klare, omfattende rapporter basert på KNIME arbeidsflyter
35 timer
Det er Konstanz Information Miner, et plattform utviklet for integrering, interaktiv analyse og rapportering av data, tilgjengelig på grunnlag av fri og åpen programvare. KNIME gjør det mulig å integrere en rekke ródiverse komponenterói fra feltet maskin læring (eng. maskin læring) og dataforskning (eng. Data mining) takket være modulære konsepter for strømforsyning data. Grafisk brukergrensesnitt og bruk JDBC  gjør det mulig å enkelt og raskt montere noderów (eng. nodes) for å koble sammen rógenne kilderódeler av data med hensyn til forhåndsbehandlingsprosessen - ETL  og modellering, analyse og visualisering av data uten behov for å bruke programmering (eller i minimal grad). KNIME I en viss grad, som et avansert analytisk verktøy, kan betraktes som et alternativ SAS. Siden 2006 har KNIME blitt brukt i farmasøytisk forskning, så vel som i andre områder som kundeinformasjonsanalyse (CRM), business intelligence (BI) og finansiell dataanalyse.
14 timer
KNIME er en åpen kildekode dataanalyse programvare for å integrere maskinlæring og data mining gjennom data pipeliner. Med Python og R er brukerne i stand til å utvide sine evner for dataanalyse og maskinlæring. Denne instruktørledede, live opplæring (online eller på nett) er rettet mot data forskere som ønsker å program i Python og R for KNIME. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Planlegge, bygge og implementere maskinlæringsmodeller i KNIME. Innføringen avsluttes med datavitenskapsprojekter. Gjør data drevet avgjørelser for operasjoner.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
21 timer
KNIME Analytics-plattformen er en ledende åpen kildekode-alternativ for data-drivet innovasjon, som hjelper deg med å oppdage potensialet skjult i dataene dine, mine for nye innsikt, eller forutse nye framtid. Med mer enn 1000 moduler, hundrevis av klare eksempler, et omfattende utvalg av integrerte verktøy, og det bredeste utvalget av avanserte algoritmer tilgjengelig, KNIME Analytics Platform er den perfekte verktøyboksen for enhver data scientist og forretningsanalytiker. Dette kurset for KNIME Analytics Platform er en ideell mulighet for nybegynnere, avanserte brukere og KNIME eksperter å bli introdusert til KNIME, å lære hvordan å bruke det mer effektivt, og hvordan å lage klare, omfattende rapporter basert på KNIME arbeidsflyter Denne instruktørledede, live opplæringen (online eller on-site) er rettet mot data fagfolk som ønsker å bruke KNIME for å løse komplekse forretningsbehov. Det er rettet mot publikum som ikke vet programmering og har til hensikt å bruke toppmoderne verktøy for å implementere analytiske scenarier. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Installer og konfigurer KNIME. Bygge Data Science scenarier Tren, test og validerte modeller Implementering avslutter til en sluttverdiskjeden av datavitenskapsmodeller
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset eller for å vite mer om dette programmet, vennligst kontakt oss for å arrangere.
14 timer
KNIME Server er bedriftsprogramvare for teambasert samarbeid, automatisering, ledelse og implementering av data vitenskap arbeidsflyter som analytiske applikasjoner og tjenester. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Schedule analytics arbeidsflyter for å kjøre automatisk og gi deg mer tid til å fokusere på datavitenskap. Kontroller arbeidsflyter for å automatisere modellstyring Skala og pin arbeidsflyt utførelse med godt utstyrt, høy ytelse serverarkitektur som er konfigurert til dine spesifikasjoner. Design, redigere og utføre arbeidsflyter på KNIME Server  ved hjelp av fjern arbeidsflyten editor  og dra nytte av godt utstyrt maskinvare i et trygt miljø.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset eller for å vite mer om dette programmet, vennligst kontakt oss for å arrangere.

Last Updated:

Kommende KNIME Kurs

Helg KNIME kurs, kveld KNIME trening, KNIME boot camp, KNIME instruktørledet, Helg KNIME trening, Kveld KNIME kurs, KNIME coaching, KNIME instruktør, KNIME trener, KNIME kurs, KNIME klasser, KNIME on-site, KNIME private kurs, KNIME tomannshånd trening

Kursrabatter

Kursrabatter Nyhetsbrev

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Norway!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Norway
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions