Design Patterns Opplæringskurs

Design Patterns Opplæringskurs

Lokal instruktørledet live Design Patterns kurs i Norge.

Design Patterns Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
21 timer
Utviklingen av mikroservices og containere de siste årene har betydelig endret hvordan vi designer, utvikler, distribuerer og kjører programvare. Moderne applikasjoner må optimaliseres for skalerbarhet, elastisitet, svikt og endring. Drevet av disse nye kravene krever moderne arkitekturer et annet sett med mønstre og praksis. I denne opplæringen undersøker vi måter å identifisere, forstå og tilpasse seg disse nye kravene. Publikum
Denne opplæringen er beregnet på mennesker som er litt kjent med containerteknologi og med Kubernetes konsepter, men kanskje mangler den virkelige opplevelsen. Det er basert på brukstilfeller, og erfaringer fra prosjekter i det virkelige liv med den hensikt å få folk til å inspirere til å lage og administrere enda bedre cloud-native applikasjoner.
 • Utviklere
 • operasjoner
 • DevOps
 • QA-ingeniører
 • IT-prosjektledere
Kursets format
 • Interaktiv forelesning og diskusjon
 • Masse øvelser og trening
 • Håndtaksimplementering i et levende lab-miljø
Alternativer for tilpasning av kurset
 • For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
14 timer
Det er mange prøvde og testede mønstre allment tilgjengelig for alle. Noen ganger handler det om å endre navn og implementere mønsteret i en spesifikk teknologi. Det kan spare hundrevis av timer, som ellers vil bli brukt på design og testing. Trening Go als Dette kurset har to mål: For det første lar det deg bruke gjenkjente mønstre, for det andre lar det deg lage og gjenbruke mønstre som er spesifikke for organisasjonen din. Det hjelper deg å estimere hvordan mønstre kan redusere kostnadene, systematisere designprosessen og generere et koderamme basert på mønstrene dine. Publikumsprogramvaredesignere, forretningsanalytikere, prosjektledere, programmerere og utviklere samt operasjonsledere og programvaredivisjonsledere. Kursstil Kurset fokuserer på brukstilfeller og deres forhold til et spesifikt mønster. De fleste eksemplene er forklart i UML og i enkle Java eksempler (språket kan endres hvis kurset er booket som et lukket kurs). Den guider deg gjennom kildene til mønstrene, samt viser deg hvordan du katalogiserer og beskriver mønstre som kan brukes på nytt i hele organisasjonen.
14 timer
Målgruppen: Teknisk teamleder, programvareutvikler Læringsmål: Formålet med opplæringen er å tilegne seg muligheten til å designe avanserte utviklings- / prosjektstrukturer i C #. I løpet av kurset blir studentene kjent med MSDN-ressursene og verktøyene for å støtte utviklingsprosessen, for eksempel Microsoft Visual Studio , ReSharper.
14 timer
Kurset vil dekke designmønstre med særlig vekt på mønstre brukt i PHP .
14 timer
Opplæringen er designet for Java Script-utviklere, designe og implementere avanserte Internett-applikasjoner. Emner som ble diskutert under opplæringen, tok sikte på å bringe beste praksis innen programmering av Java Script og fremheve de vanligste feilene. Et viktig poeng med opplæringen er å diskutere tilgjengelig objektorientert programmering med Java Script-syntaks.
14 timer
Kubernetes er en åpen kildekode plattform for å automatisere alle utviklingsstadier av containert applikasjoner. Designmønstre er iterable løsninger på programvareutviklingsproblemer som er relevante for programvaredesign. Kubernetes utvidelser brukes til å konfigurere og støtte Kubernetes kluster. Ved hjelp av Kubernetes designmønstre og utvidelser, kan brukere av plattformen oppnå CI/CD tilnærminger samtidig som skalerbarhet og fleksibilitet av programvareapplikasjoner. Denne instruktørledede, live-trening (online eller på nett) er rettet mot utviklere og DevOps ingeniører som ønsker å utnytte Kubernetes designmønstre og utvidelser for å lage bedriftsapplikasjoner på Kubernetes kluster. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Sett opp en Kubernetes kluster og konfigurer de nødvendige DevOps verktøyene. Forstå grunnleggende mønstre for programvaredesign og Kubernetes utvidelser. Bruk Kubernetes utvidelser og designmønstre når du samhandler med Kubernetes API. Utvikle tilpassede Kubernetes ressurser og bruke dynamiske kontroller til en kluster. Styr og sikrer enhver Kubernetes miljø med hjelp av Kubernetes plugins. Integrere DevOps nettverksmodeller til eksisterende og fremtidige Kubernetes prosjekter.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
14 timer
Microservice arkitektur er en tilnærming til å utvikle en programvareapplikasjon som en serie av små, uavhengige tjenester, hver kjører i sin egen prosess og kommuniserer med milde mekanismer som en HTTP ressurs API. Disse tjenestene kan brukes effektivt ved hjelp av kontinuerlige automatiseringssystemer og bypassere behovet for sentralisert ledelse. Microservices kan skrives på forskjellige programmeringsspråk og integreres med forskjellige datalagringssystemer. Denne instruktørledede, live opplæring er rettet mot bedriftsutviklere og arkitekter. Den introduserer mikroservice-arkitektur fra et.NET-perspektiv, presenterer migrasjonsstrategier fra et monolitisk system, og vandrer deltakerne gjennom opprettelsen og implementeringen av en mikro-basert applikasjon. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Forstå når å bruke og når ikke å bruke mikroservice arkitektur Utvikle og implementere en teststrategi for mikroservices Oppsett en mikroservice-basert applikasjon i et produksjonsmiljø Refaktorer en monolitisk applikasjon til tjenester
Publikum
  Utviklere Arkitekter
Format av kurset
  Delvis forelesning, delvis diskusjon, øvelser og tung praksis
14 timer
Objektiv: Hjelper tekniske analytikere og designere med å forstå hvordan de skal gjennomføre programvareimplementering av kravene, og sikre sporbarhet mellom forretningspesifikasjoner og programvarekoden. Dette 2 dagers opplæringsløpet tar sikte på å hjelpe tekniske analytikere og designere i utformingen av spesifikasjoner beskrevet av forretningsanalytikerne. Etter transformasjon til programvarekomponentrepresentasjoner, sporer de resulterende systemkomponentene systemkrav til programvarekomponentstrukturer. Til slutt blir disse tekniske spesifikasjonene implementert i programvarekode og testet på komponentbasis. De resulterende programvarekomponentene gir god reaktivitet på endringer når de tillater å spore hver for seg mot implementeringsnivået systemets oppførsel lag for lag (fra brukergrensesnittene mot forretningsobjekter lag gjennom applikasjonskomponentene der skuespillerens bruksvalg blir lagret.
21 timer
Kurset er designet for erfarne programmerere som ønsker å utforske spørsmål knyttet til bruk av mønstre og refaktoring. Hver deltager kjenner til egenskapene og praktiske eksempler på bruken av disse mønstrene, som igjen vil gjøre det mulig å bygge riktig på programkoden.
21 timer
Med utseendet av svært komplekse distribuerte systemer, har kompleksiteten av et enkelt system flyttet til kompleksiteten av systemgruppen arkitektur. Dette kurset dekker forholdet mellom Software Architecture og Teknisk Enterprise Architecture. Disse to områdene er interrelaterte på en måte som for tiden ikke er godt beskrevet. For eksempel vil splittelse av et kompleks monolitisk system i to systemer som kommuniserer via netttjenester utløse betydelige endringer i begge nye systemer, og arkitekturen mellom dem. Dette kurset vil dekke trade-offs, i dag vanlige mønstre og løsninger for å administrere komplekse systemer og kommunikasjon innenfor og mellom dem.

Last Updated:

Helg Design Patterns kurs, kveld Design Patterns trening, Design Patterns boot camp, Design Patterns instruktørledet, Helg Design Patterns trening, Kveld Design Patterns kurs, Design Patterns coaching, Design Patterns instruktør, Design Patterns trener, Design Patterns kurs, Design Patterns klasser, Design Patterns on-site, Design Patterns private kurs, Design Patterns tomannshånd trening

Kursrabatter

No course discounts for now.

Kursrabatter Nyhetsbrev

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Norway!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Norway
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions