Data Integration Opplæringskurs

Data Integration Opplæringskurs

Online eller på stedet, instruktørledede live dataintegreringsopplæringskurs demonstrerer gjennom interaktiv praktisk praksis grunnleggende og avanserte konsepter for dataintegrering. Dataintegrasjonstrening er tilgjengelig som "online live training" eller "onsite live training". Online live trening (også kalt "remote live training") utføres ved hjelp av et interaktivt, eksternt skrivebord . Direkteopplæring på stedet kan gjennomføres lokalt hos kundene i Norge eller i NobleProg bedriftsopplæringssentre i Norge. NobleProg – din lokale opplæringsleverandør

Machine Translated

Data Integration Underkategorier

Data Integration Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
14 timer
Talend Data Stewardship er et verktøy som gir et rammeverk for å administrere, overvåke og løse problemer med datakvalitet i en organisasjon.Denne instruktørledede, direkteopplæringen (online eller på stedet) er rettet mot nybegynnere til mellomnivå dataanalytikere som ønsker å utdype sin forståelse og ferdigheter i å administrere og forbedre datakvaliteten ved hjelp av Talend Data Stewardship.Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  Få en omfattende forståelse av rollen til dataforvaltning for å opprettholde datakvaliteten. Bruk Talend Data Stewardship for å administrere datakvalitetsoppgaver. Opprett, tilordne og administrer oppgaver innenfor Talend Data Stewardship, inkludert arbeidsflyttilpasning. Bruk verktøyets rapporterings- og overvåkingsfunksjoner for å spore datakvalitet og forvaltningsinnsats.
Kursets format
  Interaktivt foredrag og diskusjon. Mye øvelser og trening. Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for kurstilpasning
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
14 timer
Oracle GoldenGate er et programvareprodukt for replikasjon og migrasjon i sanntid gjennom ulike databaser. Det gir en pålitelig, sikker og enkel plattform for transformasjon og integrering av data på en stor database. Denne instruktørledede, live-trening (online eller onsite) er rettet mot sysadminer og utviklere som ønsker å sette opp, implementere og administrere Oracle GoldenGate for data transformasjon. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Innlegg og konfigurasjon Oracle GoldenGate. Forstå Oracle databaser replikasjon ved hjelp av Oracle GoldenGate verktøyet. Forstå arkitekturen [ ] [ ] Konfigurere og utføre en database replikasjon og migrasjon. Optimalisere Oracle GoldenGate ytelse og problemløsning problemer.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
21 timer
KNIME Analytics-plattformen er et ledende open source-alternativ for datadrevet innovasjon, som hjelper deg med å oppdage potensialet som er skjult i dataene dine, mine for ny innsikt eller forutsi nye fremtider. Med mer enn 1000 moduler, hundrevis av klare eksempler, et omfattende utvalg av integrerte verktøy og det bredeste utvalg av avanserte algoritmer tilgjengelig, er KNIME Analytics Platform den perfekte verktøykassen for enhver dataforsker og forretningsanalytiker. Dette kurset for KNIME Analytics-plattformen er en ideell mulighet for nybegynnere, avanserte brukere og KNIME eksperter å bli introdusert for KNIME , lære hvordan de kan bruke den mer effektivt, og hvordan lage klare, omfattende rapporter basert på KNIME arbeidsflyter
35 timer
Det er Konstanz Information Miner, et plattform utviklet for integrering, interaktiv analyse og rapportering av data, tilgjengelig på grunnlag av fri og åpen programvare. KNIME gjør det mulig å integrere en rekke ródiverse komponenterói fra feltet maskin læring (eng. maskin læring) og dataforskning (eng. Data mining) takket være modulære konsepter for strømforsyning data. Grafisk brukergrensesnitt og bruk JDBC  gjør det mulig å enkelt og raskt montere noderów (eng. nodes) for å koble sammen rógenne kilderódeler av data med hensyn til forhåndsbehandlingsprosessen - ETL  og modellering, analyse og visualisering av data uten behov for å bruke programmering (eller i minimal grad). KNIME I en viss grad, som et avansert analytisk verktøy, kan betraktes som et alternativ SAS. Siden 2006 har KNIME blitt brukt i farmasøytisk forskning, så vel som i andre områder som kundeinformasjonsanalyse (CRM), business intelligence (BI) og finansiell dataanalyse.
28 timer
Pentaho Open Source BI Suite Community Edition (CE) er en pakke med forretningsintelligens som gir dataintegrering, rapportering, dashboards og lastegenskaper. I denne instruktørledede liveopplæringen vil deltakerne lære å maksimere funksjonene i Pentaho Open Source BI Suite Community Edition (CE). Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
 • Installer og konfigurer Pentaho Open Source BI Suite Community Edition (CE)
 • Forstå det grunnleggende i Pentaho CE-verktøy og deres funksjoner
 • Bygg rapporter ved å bruke Pentaho CE
 • Integrer tredjepartsdata i Pentaho CE
 • Arbeid med big data og analyse i Pentaho CE
Publikum
 • programmerere
 • BI-utviklere
Kursets format
 • Delforelesning, deldiskusjon, øvelser og tung praktisk øvelse
Merk
 • For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
21 timer
Pentaho Data Integration is an open-source data integration tool for defining jobs and data transformations. In this instructor-led, live training, participants will learn how to use Pentaho Data Integration's powerful ETL capabilities and rich GUI to manage an entire big data lifecycle and maximize the value of data within their organization. By the end of this training, participants will be able to:
 • Create, preview, and run basic data transformations containing steps and hops
 • Configure and secure the Pentaho Enterprise Repository
 • Harness disparate sources of data and generate a single, unified version of the truth in an analytics-ready format.
 • Provide results to third-part applications for further processing
Audience
 • Data Analyst
 • ETL developers
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
14 timer
Sensor Fusion is the combination and integration of data from multiple sensors to provide a more accurate, reliable and contextual view of data. Sensor Fusion implementations require algorithms to filter and integrate different data sources.    Audience This course is targeted at engineers, programmers and architects who deal with multi-sensor implementations.    
14 timer
Talend Administration Center (TAC) er den sentraliserte kommandoapplikasjonen av Talend programvare suite. Det implementeres av Talend løsninger som en webapplikasjon og integrerer andre Talend verktøy for effektivt å administrere informasjonsprosesser. Talend Administration Center tillater brukerne å administrere sine forretningssystemer og konvertere data sett til innsikt som er nyttig for virksomheten. Denne instruktørledede, live opplæring (online eller online) er rettet mot systemadministratorer, data forskere og forretningsanalytikere som ønsker å etablere Talend administrasjonssenter for å implementere og administrere organisasjonens roller og oppgaver. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Installere og konfigurere Talend administrasjonssenter. Forstå og implementere Talend ledelsesgrunnlegger. Bygge, implementere og kjøre forretningsprosjekter eller oppgaver i Talend. Overvåke sikkerheten til datasett og utvikle forretningsrutiner basert på TAC-rammen. Få en bredere forståelse av big data applikasjoner.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
28 timer
Talend Open Studio for Big Data er et åpent ETL-verktøy for behandling av store data. Det inkluderer et utviklingsmiljø for å samhandle med Big Data kilder og mål, og kjøre jobber uten å måtte skrive koder. Denne instruktørledede, live-trening (online eller på nett) er rettet mot tekniske personer som ønsker å implementere Talend Open Studio for Big Data for å forenkle prosessen med å lese og knuse gjennom Big Data. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Installere og konfigurere Talend Open Studio for Big Data. Koble til Big Data systemer som Cloudera, HortonWorks, MapR, Amazon EMR og Apache. Forstå og sette opp Open Studio's store data komponenter og koblinger. Konfigurer parametere for å automatisk generere MapReduce-koden. Bruk Open Studio's drag-and-drop grensesnitt for å kjøre Hadoop jobber. Prototype Big Data Pipelines. Automatisert big data integrasjonsprosjekter.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
7 timer
Talend Cloud er en åpen kildekode plattform som gir end-to-end dataintegrasjon og ledelsesløsninger. Talend Cloud spesialiserer seg på big data, data kvalitet, master data management, og applikasjon integrasjon for bedrifter. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot dataadministratorer og utviklere som ønsker å administrere, overvåke og operere dataintegrasjonsprosesser ved hjelp av Talend Cloud-tjenester. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Navigere på Talend Management konsollen for å administrere brukere og roller på plattformen. Vurderer data for å finne og forstå relevante datasett. Lag en pipeline for å behandle og overvåke data i hvile eller i handling. Forbered data for analyse for å generere innsikt som er relevant for virksomheten.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
21 timer
Talend Open Studio for ESB er et open source, sanntids applikasjonsintegrasjonsverktøy for servicemegling og ruting. Det forenkler integreringen av enterprise-class systemer, tjenester og applikasjoner. Ved å gjøre det mulig å bruke applikasjoner og gamle systemer, gjør det det mulig å opprette serviceorienterte arkitekturer (SOA). I denne instruktørledede, Talend Open Studio , vil deltakerne lære å bruke Talend Open Studio for ESB til å lage, koble sammen, megle og administrere tjenester og deres interaksjoner. På slutten av denne treningen vil deltakerne kunne
 • Integrer, forbedrer og leverer ESB-teknologier som enkeltpakker i en rekke distribusjonsmiljøer.
 • Forstå og bruke Talend Open Studio mest brukte komponenter.
 • Integrer alle applikasjons-, database-, API- eller webtjenester.
 • Integrer heterogene systemer og applikasjoner sømløst.
 • Legge ned eksisterende Java kodebiblioteker for å utvide prosjekter.
 • Utnytt samfunnskomponenter og kode for å utvide prosjekter.
 • Integrer systemer, applikasjoner og datakilder raskt i et dra-og-slipp-Eclipse-miljø.
 • Reduser utviklingstid og vedlikeholdskostnader ved å generere optimalisert, gjenbrukbar kode.
Kursets format
 • Delforelesning, deldiskusjon, øvelser og tung praktisk øvelse

Last Updated:

Helg Data Integration kurs, kveld Data Integration trening, Data Integration boot camp, Data Integration instruktørledet, Helg Data Integration trening, Kveld Data Integration kurs, Data Integration coaching, Data Integration instruktør, Data Integration trener, Data Integration kurs, Data Integration klasser, Data Integration on-site, Data Integration private kurs, Data Integration tomannshånd trening

Kursrabatter

No course discounts for now.

Kursrabatter Nyhetsbrev

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Norway!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Norway
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions