Talend Opplæringskurs

Talend Opplæringskurs

Online eller på stedet, instruktørledede live Talend-treningskurs demonstrerer gjennom interaktiv praktisk praksis det grunnleggende og avanserte emnene til Talend. Talendtrening er tilgjengelig som "online live training" eller "onsite live training". Online live trening (også kalt "remote live training") utføres ved hjelp av et interaktivt, eksternt skrivebord . Direkteopplæring på stedet kan gjennomføres lokalt hos kundene i Norge eller i NobleProg bedriftsopplæringssentre i Norge. NobleProg – din lokale opplæringsleverandør

Machine Translated

Talend Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
21 timer
Talend Open Studio for ESB er et open source, sanntids applikasjonsintegrasjonsverktøy for servicemegling og ruting. Det forenkler integreringen av enterprise-class systemer, tjenester og applikasjoner. Ved å gjøre det mulig å bruke applikasjoner og gamle systemer, gjør det det mulig å opprette serviceorienterte arkitekturer (SOA). I denne instruktørledede, Talend Open Studio , vil deltakerne lære å bruke Talend Open Studio for ESB til å lage, koble sammen, megle og administrere tjenester og deres interaksjoner. På slutten av denne treningen vil deltakerne kunne
 • Integrer, forbedrer og leverer ESB-teknologier som enkeltpakker i en rekke distribusjonsmiljøer.
 • Forstå og bruke Talend Open Studio mest brukte komponenter.
 • Integrer alle applikasjons-, database-, API- eller webtjenester.
 • Integrer heterogene systemer og applikasjoner sømløst.
 • Legge ned eksisterende Java kodebiblioteker for å utvide prosjekter.
 • Utnytt samfunnskomponenter og kode for å utvide prosjekter.
 • Integrer systemer, applikasjoner og datakilder raskt i et dra-og-slipp-Eclipse-miljø.
 • Reduser utviklingstid og vedlikeholdskostnader ved å generere optimalisert, gjenbrukbar kode.
Kursets format
 • Delforelesning, deldiskusjon, øvelser og tung praktisk øvelse
28 timer
Talend Open Studio for Big Data er et åpent ETL-verktøy for behandling av store data. Det inkluderer et utviklingsmiljø for å samhandle med Big Data kilder og mål, og kjøre jobber uten å måtte skrive koder. Denne instruktørledede, live-trening (online eller på nett) er rettet mot tekniske personer som ønsker å implementere Talend Open Studio for Big Data for å forenkle prosessen med å lese og knuse gjennom Big Data. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Installere og konfigurere Talend Open Studio for Big Data. Koble til Big Data systemer som Cloudera, HortonWorks, MapR, Amazon EMR og Apache. Forstå og sette opp Open Studio's store data komponenter og koblinger. Konfigurer parametere for å automatisk generere MapReduce-koden. Bruk Open Studio's drag-and-drop grensesnitt for å kjøre Hadoop jobber. Prototype Big Data Pipelines. Automatisert big data integrasjonsprosjekter.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
14 timer
Talend Administration Center (TAC) er den sentraliserte kommandoapplikasjonen av Talend programvare suite. Det implementeres av Talend løsninger som en webapplikasjon og integrerer andre Talend verktøy for effektivt å administrere informasjonsprosesser. Talend Administration Center tillater brukerne å administrere sine forretningssystemer og konvertere data sett til innsikt som er nyttig for virksomheten. Denne instruktørledede, live opplæring (online eller online) er rettet mot systemadministratorer, data forskere og forretningsanalytikere som ønsker å etablere Talend administrasjonssenter for å implementere og administrere organisasjonens roller og oppgaver. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Installere og konfigurere Talend administrasjonssenter. Forstå og implementere Talend ledelsesgrunnlegger. Bygge, implementere og kjøre forretningsprosjekter eller oppgaver i Talend. Overvåke sikkerheten til datasett og utvikle forretningsrutiner basert på TAC-rammen. Få en bredere forståelse av big data applikasjoner.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
7 timer
Talend Cloud er en åpen kildekode plattform som gir end-to-end dataintegrasjon og ledelsesløsninger. Talend Cloud spesialiserer seg på big data, data kvalitet, master data management, og applikasjon integrasjon for bedrifter. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot dataadministratorer og utviklere som ønsker å administrere, overvåke og operere dataintegrasjonsprosesser ved hjelp av Talend Cloud-tjenester. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Navigere på Talend Management konsollen for å administrere brukere og roller på plattformen. Vurderer data for å finne og forstå relevante datasett. Lag en pipeline for å behandle og overvåke data i hvile eller i handling. Forbered data for analyse for å generere innsikt som er relevant for virksomheten.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.

Last Updated:

Helg Talend kurs, kveld Talend trening, Talend boot camp, Talend instruktørledet, Helg Talend trening, Kveld Talend kurs, Talend coaching, Talend instruktør, Talend trener, Talend kurs, Talend klasser, Talend on-site, Talend private kurs, Talend tomannshånd trening

Kursrabatter

No course discounts for now.

Kursrabatter Nyhetsbrev

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Norway!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Norway
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions