Takk for at du sendte din henvendelse! En av våre teammedlemmer vil kontakte deg straks.
Takk for at du sendte din bestilling! En av våre teammedlemmer vil kontakte deg straks.
Kursplan
Innføring i formell etikette
- Oversikt over formell etikette i hotellbransjen
- Viktigheten av etikette i kundeservice
- Historiske perspektiver og utviklingen av formell etikette
Kunsten å være vert
- Roller og ansvar som vert
- Forberedelse for gjester
- Velkomster til gjester
Dineetikette og bordmanerer
- Forkstending av bordoppsett
- Bruk av bestek og glasvare
- Napkin-etikette
- Korrekt oppførsel ved bord
- Håndtering av spesielle spisesituasjoner
Profesjonelle serveringsteknikker
- Serverings- og rydderprosedyrer
- Håndtering og presentasjon av tallrikker
- Håndtering av flerservinger
- Vin- og drikkeservering
Styring av spesielle arrangementer
- Planlegging og organisering av formelle arrangementer
- Koordinering med andre ansatte og avdelinger
- Håndtering av uventede situasjoner og gjesteforespørsler
Kulturell følsomhet og internasjonalt etikette
- Forståelse og respekt for kulturelle forskjeller
- Internasjonale dineetiketter
- Tilpasning av tjenester til diversifisert klientell
Kommunikasjon og mellommenskelige ferdigheter
- Effektiv kommunikasjon med gjester og teammedlemmer
- Kroppsuttrykk og profesjonelt utseende
- Håndtering av klager og vanskelige situasjoner
Sammendrag og neste skritt
Krav
- Grunnlæggende forståelse av hotelltjenester, roller og ansvar
Målgruppe
- Hotellpersonal
14 timer
Referanser (2)
Måten informasjonen ble presentert på.
TAIATU CRISTI IONUT
Kurs - Customer Care Academy
Maskinoversatt
tempoet, informasjonen som gis. måten det undervises med teori og praksisfall, oppgavesedler, øvelser mv.
Carlos Abascal - Hewlett-Packard Centro de Servicios Globales, S. de R.L. de C.V.
Kurs - Influence in Action
Maskinoversatt