Kursplan

Innføring i formell etikette

  • Oversikt over formell etikette i hotellbransjen
  • Viktigheten av etikette i kundeservice
  • Historiske perspektiver og utviklingen av formell etikette

Kunsten å være vert

  • Roller og ansvar som vert
  • Forberedelse for gjester
  • Velkomster til gjester

Dineetikette og bordmanerer

  • Forkstending av bordoppsett
  • Bruk av bestek og glasvare
  • Napkin-etikette
  • Korrekt oppførsel ved bord
  • Håndtering av spesielle spisesituasjoner

Profesjonelle serveringsteknikker

  • Serverings- og rydderprosedyrer
  • Håndtering og presentasjon av tallrikker
  • Håndtering av flerservinger
  • Vin- og drikkeservering

Styring av spesielle arrangementer

  • Planlegging og organisering av formelle arrangementer
  • Koordinering med andre ansatte og avdelinger
  • Håndtering av uventede situasjoner og gjesteforespørsler

Kulturell følsomhet og internasjonalt etikette

  • Forståelse og respekt for kulturelle forskjeller
  • Internasjonale dineetiketter
  • Tilpasning av tjenester til diversifisert klientell

Kommunikasjon og mellommenskelige ferdigheter

  • Effektiv kommunikasjon med gjester og teammedlemmer
  • Kroppsuttrykk og profesjonelt utseende
  • Håndtering av klager og vanskelige situasjoner

Sammendrag og neste skritt

Krav

  • Grunnlæggende forståelse av hotelltjenester, roller og ansvar

Målgruppe

  • Hotellpersonal
 14 timer

Antall deltakere


Pris per deltaker

Referanser (2)

Kommende kurs

Relaterte kategorier