Kursplan

Introduksjon til formell etikette

  • Oversikt over formell etikette i gjestfrihet
  • Viktigheten av etikette i kundeservice
  • Historiske perspektiver og utvikling av formell etikette

Den Art of Hosting

  • Roller og ansvar for en vert
  • Forbereder for gjester
  • Tar imot gjester

Spiseetikett og bordskikk

  • Forstå tabellinnstillinger
  • Bruk av bestikk og glass
  • Serviettetikett
  • Passende oppførsel ved bordet
  • Håndtering av spesielle spisesituasjoner

Profesjonelle serveringsteknikker

  • Serverings- og ryddingsprosedyrer
  • Tallerkenhåndtering og presentasjon
  • Håndtering av flerretters måltider
  • Vin- og drikkeservering

Spesiell begivenhet Management

  • Planlegging og organisering av formelle arrangementer
  • Koordinere med andre ansatte og avdelinger
  • Håndtering av uventede situasjoner og gjesteforespørsler

Kulturell følsomhet og internasjonal etikette

  • Forstå og respektere kulturelle forskjeller
  • Internasjonal spiseetikett
  • Tilpasse tjenesten til mangfoldig kundekrets

Communication og mellommenneskelige ferdigheter

  • Effektiv kommunikasjon med gjester og teammedlemmer
  • Kroppsspråk og profesjonelt utseende
  • Håndtering av klager og vanskelige situasjoner

Sammendrag og neste trinn

Krav

  • Grunnleggende forståelse av gjestfrihetstjenester, roller og ansvar

Publikum

  • Gjestfrihet personale
 14 timer

Antall deltakere



Price per participant

Testimonials (6)

Relaterte kurs

Related Categories