Web Server Opplæringskurs

Web Server Opplæringskurs

Local instructorled live Web Server training courses in Norge .

Machine Translated

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Web Server Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
14 timer
Lighttpd er en sikker, rask, kompatibel og veldig fleksibel open source web-server som er optimalisert for miljøer med høy ytelse. Det har et veldig lite minneavtrykk sammenlignet med andre webservere og tar seg av CPU-belastning. Det avanserte funksjonssettet (FastCGI, CGI, Auth, Output-Compression, URL-Omskriving og mange flere) gjør lighttpd til et utmerket valg for høyytelsesnettprogrammer. I dette instruktørledede, live-kurset dekker vi det vesentligste ved å installere, konfigurere, sikre, optimalisere og administrere en Lighttpd-server. Diskusjoner er interaktive og øvelser gjennomføres av alle deltakere. Kursets format
 • Delforedrag, deldiskusjon, tung praktisk praksis.
7 timer
Lakk er en omvendt proxy for innholdstunge dynamiske nettsteder. I motsetning til Squid, som opprinnelig var en cache på klientsiden, eller Apache og nginx, som er webservere, var Varnish designet som en HTTP-akselerator. Lakk er utelukkende fokusert på HTTP, i motsetning til andre proxy-servere som støtter FTP, SMTP og andre nettverksprotokoller. Lakk brukes av Wiki pedia, The New York Times, Facebook og Twitter, blant andre høyprofilerte nettsteder. I dette kurset vil deltakerne lære om Varnishs funksjoner og cache-tilnærming mens de øver på oppsett og konfigurasjon av en Varnish-proxy på Linux . Kurset starter med en fornyelse av viktige nettverksprinsipper, graver deretter inn i oppsett- og konfigurasjonsemner og beveger seg jevnlig mot komplekse implementeringer. Mot slutten av opplæringen vil deltakerne forstå når og hvor det er fornuftig å distribuere Varnish og vil ha den nødvendige praksis for å distribuere sine egne lakk-proxy-løsninger. Publikum
 • Nettverksteknikere
 • Nettverksdesignere
 • Systemadministratorer
Kursets format
 • Delforedrag, deldiskusjon, tung praktisk praksis og implementering, sporadisk spørring for å måle fremgang
21 timer
This course is intended for system administrators who want to be able to configure and monitor web servers. It both focuses on general theory behind HTTP and, on the practical side, showcases a specific high-performance web server, Nginx.
7 timer
Undertow is a lightweight web server written in Java. It is used by JBoss's WilfFly internally and is popular as an embedded web server for JVM-based applications. In this course, participants will learn how to set up an Undertow web server as a standalone and embedded web server. By the end of the course, participants will have an understanding of Undertow's architecture, features and capabilities and will be able to:
 • Deploy and manage an Undertow server in standalone as well as embedded mode
 • Embed Undertow into application code using Undertow's embedded APIs
 • Integrate Undertow into a Wildfly Application Server
 • Set up Undertow as the embedded servlet container for Spring Boot
Audience
 • System administrators
 • Enterprise web application developers
 • DevOps engineeers
 • Developers
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
7 timer
Gunicorn (Green Unicorn) er en Python WSGI (Web Server Gateway Interface) HTTP Server som forwards forespørsler fra en web server (Apache, NGINX, etc.) til en Python web-applikasjon eller ramme i bakgrunnen. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot ingeniører som ønsker å implementere en rask, ressurslig Gunicorn server for å kjøre Python webapplikasjoner. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Installere og konfigurere Gunicorn. Forstå byggblokkene for å implementere en Python web-applikasjon Forklare Gunicorn's rolle og hvordan det sammenligner med Java's Servlet API. Integrere Gunicorn med en rekke Python web-rammer.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
21 timer
Lærer deltakerne det grunnleggende ved administrering av IIS 7 og applikasjoner på .NET-plattformen. Kurset er en blanding av forelesninger og praktiske øvelser. Delegater lærer ved å gjøre, med umiddelbare muligheter til å bruke materialet de lærer på problemer i den virkelige verden.
21 timer
Lærer deltakere det grunnleggende ved administrering av IIS 8 og applikasjoner på .NET-plattformen.
Kurset er en blanding av forelesninger og praktiske øvelser. Delegater lærer ved å gjøre, med umiddelbare muligheter til å bruke materialet de lærer på problemer i den virkelige verden.
28 timer
Microsoft IIS (Internet Information Services) er en webserver for hosting av nettsteder og annet innhold. Den bruker en GUI (grafisk brukergrensesnitt) for å administrere nettsteder og brukere. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot systemadministratorer som ønsker å bruke en Windows-basert webserver for å beholde en nettside eller webapplikasjon. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Oppdatering av [ 0 ] Konfigurere Microsoft IIS for å kjøre webapplikasjoner, streaming media, Exchange, SharePoint, etc. Sikre en web server's data og brukere.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
14 timer
In this instructor-led, live training in Norge, participants will learn how to maximize the performance of Nginx as they set up, configure, monitor and troubleshoot Nginx for handling various forms of HTTP / TCP traffic. Topics covered include how to configure the most important parameters in Nginx, the OS and a virtual machine to gain maximum value out of Nginx.
7 timer
Tengine er en webserver basert på Nginx HTTP-serveren. Det er et foretrukket valg for høyt trafikk nettsteder. Denne instruktørledede, live-trening (online eller på nett) er rettet mot systemadministratorer som ønsker å sette opp en Tengine som en web-server eller omvendt proxy-server. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Installere og konfigurere Tengine for å håndtere HTTP / TCP trafikk. Kjør Nginx som en belastningsbalanser og omvendt proxy. Maksimalisere ytelsen til et nettsted ved å optimalisere Tengine, OS og den virtuelle maskinen.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
28 timer
Dette kurset har blitt opprettet for nettstedets administratorer, webmastere eller noen som ønsker å sette opp eller opprettholde en webserver. Apache er den mest populære web-serveren som brukes på Internett. Det er Open Source programvare og fungerer bra med andre Open Source programvare som Linux og MySQL. Dette kurset viser hvordan du kan sette opp en enkel Apache Web server under Linux og hvordan du kan forbedre den til en fullt funksjonell kommersiell web server i stand til å støtte sofistikerte nettsteder.
28 timer
 • Opprettet Linux / Unix-administratorer og utviklere som er interessert i å bli involvert i LInux / Unix-servere
 • Selv nybegynnere, som har den grunnleggende ferdigheten og kunnskapen om Linux , kan komme på dette kurset bare hvis du følger instruktørens laboratorium og forklaring i detalj.
 • Dette kurset er ment å øve nok på å administrere Linux servere og for å vise at det er veldig enkelt å forstå Linux / Unix-servere.
 • Dette kurset vil bli levert til publikum med 40% forelesninger, 50% laboratorier og 10% spørsmål og svar. Dette fem dager lange kurset legger sterkt vekt på labbaserte aktiviteter.
 • Du lærer hvordan du distribuerer og administrerer Topp 4 Linux servere som gir svært nyttige nettverkstjenester til et oppdragskritisk bedriftsmiljø.
 • Det kan leveres ved hvilken som helst distribusjon (Fedora, CentOS brukes ofte)
7 timer
Enterprise Java utvikling trenger ikke å være tungvektig og myldrevet. Lær å omgå kompleksiteten ved å sette opp og vedlikeholde en frittstående nettcontainer. I stedet lære hvordan du legger inn webserveren i applikasjonen din med innebygd Jetty . "Ikke distribuer søknaden din i Jetty , distribuer Jetty i applikasjonen din!" Noen av emnene som dekkes i denne instruktørledede, liveopplæringen inkluderer:
 • Instantiating Jetty som en POJO (vanlig gammelt Java objekt)
 • Erstatter Tomcat med Jetty for Spring Boot integrasjon
 • Distribuer automatisk innebygd Jetty med Maven
Be om dette kurset nå! Publikum
 • Utviklere
Kursets format
 • Delforelesning, deldiskusjon, øvelser og tung praktisk øvelse
14 timer
Socket.IO er en JavaScript-bibliotek som gjør det mulig å kommunisere i sanntid mellom servere og webklienter. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot nettverk ingeniører som ønsker å bruke Socket.IO til å lage real-time webapplikasjoner. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Sett opp en real-time web-applikasjon mellom en Express server og en nettleser. Send og motta gjenstander på en bilateralt måte mellom webklienter og servere. Skap rør til en nettleser fra en server for streaming data.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.

Last Updated:

Kommende Web Server Kurs

Helg Web Server kurs, kveld Web Server trening, Web Server boot camp, Web Server instruktørledet, Helg Web Server trening, Kveld Web Server kurs, Web Server coaching, Web Server instruktør, Web Server trener, Web Server kurs, Web Server klasser, Web Server on-site, Web Server private kurs, Web Server tomannshånd trening

Kursrabatter

Kursrabatter Nyhetsbrev

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Norway!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Norway
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions