Apache Web Server Opplæringskurs

Apache Web Server Opplæringskurs

Online eller på stedet, instruktørledede live Apache (også kjent som Apache Web Server) opplæringskurs demonstrerer gjennom interaktiv praktisk praksis grunnleggende og avanserte emner for Apache. Apache-trening er tilgjengelig som "online live training" eller "onsite live training". Online live trening (også kalt "remote live training") utføres ved hjelp av et interaktivt, eksternt skrivebord . Direkteopplæring på stedet kan gjennomføres lokalt hos kundene i Norge eller i NobleProg bedriftsopplæringssentre i Norge. NobleProg – din lokale opplæringsleverandør

Machine Translated

Apache Web Server Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
28 timer
HTTP-webservere er programvareapplikasjoner som leverer webinnhold til klienter over HTTP-protokollen. De kan håndtere statisk og dynamisk innhold, støtte ulike nettrammeverk og språk, og tilby ulike funksjoner og alternativer for webutvikling og administrasjon. Nginx, Apache og JBoss er tre populære og mye brukte webservere, hver med sine egne styrker og svakheter.Denne instruktørledede, live-opplæringen (online eller på stedet) er rettet mot systemadministratorer på nybegynnernivå til mellomnivå og webutviklere som ønsker å bruke HTTP-nettservere til å være vert for og betjene nettapplikasjoner ved hjelp av Nginx, Apache og JBoss.Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  Installer og konfigurer Nginx, Apache og JBoss webservere på Linux. Sammenlign og kontrast funksjonene og ytelsen til forskjellige webservere. Bruk webservermoduler og plugins for å utvide funksjonaliteten og sikkerheten til webservere. Bruk webserververktøy og -teknikker for å overvåke og feilsøke webserverproblemer. Bruk beste fremgangsmåter og anbefalinger for nettserver for å optimalisere ytelsen og sikkerheten til nettserveren.
Kursets format
  Interaktivt foredrag og diskusjon. Mye øvelser og trening. Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for kurstilpasning
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
28 timer
Dette kurset har blitt opprettet for nettstedets administratorer, webmastere eller noen som ønsker å sette opp eller opprettholde en webserver. Apache er den mest populære web-serveren som brukes på Internett. Det er Open Source programvare og fungerer bra med andre Open Source programvare som Linux og MySQL. Dette kurset viser hvordan du kan sette opp en enkel Apache Web server under Linux og hvordan du kan forbedre den til en fullt funksjonell kommersiell web server i stand til å støtte sofistikerte nettsteder.
28 timer
 • Opprettet Linux / Unix-administratorer og utviklere som er interessert i å bli involvert i LInux / Unix-servere
 • Selv nybegynnere, som har den grunnleggende ferdigheten og kunnskapen om Linux , kan komme på dette kurset bare hvis du følger instruktørens laboratorium og forklaring i detalj.
 • Dette kurset er ment å øve nok på å administrere Linux servere og for å vise at det er veldig enkelt å forstå Linux / Unix-servere.
 • Dette kurset vil bli levert til publikum med 40% forelesninger, 50% laboratorier og 10% spørsmål og svar. Dette fem dager lange kurset legger sterkt vekt på labbaserte aktiviteter.
 • Du lærer hvordan du distribuerer og administrerer Topp 4 Linux servere som gir svært nyttige nettverkstjenester til et oppdragskritisk bedriftsmiljø.
 • Det kan leveres ved hvilken som helst distribusjon (Fedora, CentOS brukes ofte)

Last Updated:

Helg Apache Web Server kurs, kveld Apache HTTP Server trening, Apache Web Server boot camp, Apache Web Server instruktørledet, Helg Apache HTTP Server trening, Kveld Apache Web Server kurs, Apache HTTP Server coaching, Apache instruktør, Apache HTTP Server trener, Apache kurs, Apache Web Server klasser, Apache on-site, Apache HTTP Server private kurs, Apache Web Server tomannshånd trening

Kursrabatter

No course discounts for now.

Kursrabatter Nyhetsbrev

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Norway!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Norway
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions