Software-Defined Networking (SDN) Opplæringskurs

Software-Defined Networking (SDN) Opplæringskurs

Online eller på stedet, instruktørledede live Software-Defined Networking (SDN) opplæringskurs demonstrerer gjennom interaktiv praktisk praksis hvordan du installerer, konfigurerer og administrerer kontrollere, applikasjoner og nettverksenheter under et SDN. Software-Defined Networking (SDN) opplæring er tilgjengelig som "online live training" eller "onsite live training". Online live trening (også kalt "remote live training") utføres ved hjelp av et interaktivt, eksternt skrivebord . Livetrening på stedet kan gjennomføres lokalt hos kundene i Norge eller i NobleProg bedriftsopplæringssentre i Norge. NobleProg – din lokale opplæringsleverandør

Machine Translated

Software-Defined Networking (SDN) Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
14 timer
Målet med dette kurset er dobbelt - få solid kunnskap om OpenStack arkitektur og få dyp problemløsning ferdigheter. I arkitekturdelen vil du lære å designe maskinvaren for offentlig og privat sky, forberede høy tilgjengelighet kontrollplan, velge riktig størrelse av smakene, og trygt overkomme sky ressurser, blant annet. Å få kunnskap om Neutron-internalene (Networking Service) er en annen viktig del av OpenStack arkitektur. Deretter vil deltakeren bli introdusert i metoder for problemløsning i OpenStack kluster fra generelle tips, gjennom nettverksproblemer opp til caveats av hovedtjenester OpenStack. Rundt 75% av kurset består av praktiske workshops i det virkelige OpenStack treningsmiljøet.
28 timer
Kurset er en omfattende opplæring på OpenStack. Det begynner med introduksjonen til systemet, deretter gjennom praktiske workshops det gir praktisk kunnskap om å administrere private skyer basert på OpenStack, endelig problemløsning og avanserte, arkitektoniske temaer er til stede. Målet med dette kurset er å bli kjent med OpenStack økosystemet samt å gi en sterk bakgrunn for videre utvidelse og forfining av OpenStack skyer. Kurset omfatter alle emner som er nødvendige for å fullføre Certificate OpenStack Administrator eksamen. 75% av kurset er basert på praktiske workshops i det virkelige OpenStack opplæringsmiljøet.
35 timer
Kurset er en omfattende opplæring på OpenStack, utvidet versjon av OpenStack Bootcamp kurset inkluderer ekstra ekserciser, problemløsning og prøveundersøkelsesoppgaver. Det begynner med introduksjonen til systemet, deretter gjennom praktiske workshops det gir praktisk kunnskap om å administrere private skyer basert på OpenStack, endelig problemløsning og avanserte, arkitektoniske temaer er til stede. Målet med dette kurset er å bli kjent med OpenStack økosystemet samt å gi en sterk bakgrunn for videre utvidelse og forfining av OpenStack skyer. Kurset omfatter alle emner som er nødvendige for å fullføre Certificate OpenStack Administrator eksamen. 75% av kurset er basert på praktiske workshops i det virkelige OpenStack opplæringsmiljøet. Etter kurset får deltakerne alle materialene og treningsmiljøet for selvstudier og funksjon/problemer.
14 timer
Kurset gir praktisk kunnskap om OpenStack og privat sky sikkerhet. Det begynner med introduksjonen til systemet, så deltakerne får praktisk kunnskap om sikkerhet i private skyer og sikring OpenStack installasjon.
21 timer
Kurset er en grundig opplæring i OpenStack nettverksbygging. Den starter med introduksjonen til OpenStack og dens arkitektur, og klargjør deretter kjerneprosjekter OpenStack som Identity service (Keystone), Image service (Glance), Compute service (Nova), Block storage (Cinder) for å beskrive omgivelsene av nettverkene i OpenStack og fokuserer hovedsakelig på Networking prosjekt (Neutron). Virtuell nettverksinfrastruktur er beskrevet og basert på Open Virtual Network-prosjektet, Open vSwitch og OpenFlow. Målet med kurset er å forstå grunnleggende operasjoner og arkitektur av OpenStack samt å gjøre deltakerne kjent med ulike nettverksteknologier bak OpenStack, utvide informasjon om OVN og underliggende flyter, ressurser og verktøy.TilpasningsalternativerOpplæringen kan kontraheres til 2 dager, med fokus på kjerneaspekter som er relevante for kunden. Opplæringen kan også utvides når det gjelder administrative, design, nettverks- og/eller feilsøkingsemner vedrørende OpenStack distribusjoner. Det er mulig å beskrive andre underliggende SDN-løsninger som Linux Bridge eller OvS.
28 timer
ONAP (Open Networking Automation Platform) is an open source platform for orchestrating and automating physical and virtual network elements. ONAP originated from OpenECOMP and Open-Orchestrator (Open-O) and is managed by The Linux Foundation.  In this instructor-led, live training (online or onsite), participants will learn how to use ONAP to automate networking services. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand, install and configure the various components in the ONAP ecosystem.
 • Carry out real-time, policy-driven orchestration and automation of physical and virtual network functions.
 • Design, create, orchestrate, and monitor VNFs, SDNs and other network services.
 • Efficiently manage the entire networking lifecycle using a software-driven approach.
 • Develop, deploy, and scale a network using the latest open source technologies and practices.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion
 • Lots of exercises and practice
 • Hands-on implementation in a live-lab environment
Course Customization Options
 • This training is based on the latest version of ONAP
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
 • To learn more about ONAP, please visit: https://www.onap.org/
14 timer
Linux er et viktig operativsystem for SDN (software-definert nettverksverktøy). Oppsetting Linux tjenester for nettverk muliggjør funksjoner som automatisert nettverks vedlikehold, konfigurering og testing av servere, og mer. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot nettverksingeniører som ønsker å bruke Linux for nettverksteknikk. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Sett opp Linux tjenester for nettverk. Utskift skifter med Linux skifter. Bruk Linux kommandoer for å administrere prosesser. Konfigurer en SDN for å automatisere nettverks vedlikehold.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
21 timer
Open Network Automation Platform (ONAP) er en open-source programvareløsning som automatiserer nettverkskomponenter for ulike big data-tjenester. ONAP består av subsystemer, som design og run-time-rammer, som åpner virtualisering muligheter for telekommunikasjonsindustrier. Med ONAP's funksjoner, kan brukerne effektivt oppnå forskjellige nivåer av teknologi modenhet mens implementere systemforbedringer. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot telekomteknikere, utviklere og IT-personell som ønsker å bruke ONAP og optimalisere telekommunikasjonsnettverk funksjoner. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Installere Open Network Automation Platform og konfigurere nødvendige rammer. Forstå de komponenter og begreper som er grunnleggende for miljøet. Bygg og automatisere fysiske og virtuelle telekommunikasjonsnettverkfunksjoner. Å administrere og optimalisere livssyklusene av systemer og operasjoner utført gjennom ONAP. Oppmuntre funksjonene til ONAP og overvinne utfordringene til telekommunikasjonsapplikasjoner.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
28 timer
Software-Defined Networking (SDN) er en programbasert tilnærming til nettverk som bruker programmeringsmetoder for å administrere, kontrollere og optimalisere nettverksressurser i et sentralisert system. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot systemadministratorer, nettverk ingeniører og utviklere som ønsker å installere, konfigurere og administrere kontroller, apper og nettverksapparater under en SDN. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Sett opp et virtuelt nettverk. opprette applikasjoner. Bruk kontroller for å operere et programvare-definert nettverk.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.

Last Updated:

Helg Software-Defined Networking (SDN) kurs, kveld Software-Defined Networking (SDN) trening, Software-Defined Networking (SDN) boot camp, Software-Defined Networking (SDN) instruktørledet, Helg Software-Defined Networking (SDN) trening, Kveld Software-Defined Networking (SDN) kurs, Software-Defined Networking (SDN) coaching, Software-Defined Networking (SDN) instruktør, Software-Defined Networking (SDN) trener, Software-Defined Networking (SDN) kurs, Software-Defined Networking (SDN) klasser, Software-Defined Networking (SDN) on-site, Software-Defined Networking (SDN) private kurs, Software-Defined Networking (SDN) tomannshånd trening

Kursrabatter

No course discounts for now.

Kursrabatter Nyhetsbrev

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Norway!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Norway
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions