HTML Opplæringskurs

HTML Opplæringskurs

Lokal instruktørledet live HTML kurs i Norge.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

HTML Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
35 timer
HTML5 er et markup-språk som lar brukere strukturere og bygge applikasjoner. JavaScript er et tekstbasert programmeringsspråk som gir verktøy for å lage dynamisk og interaktivt nettinnhold. Og CSS4 gir verktøy som brukes til å definere og forbedre stilen til et nettsted eller en applikasjon.Denne instruktørledede, direkteopplæringen (online eller på stedet) er rettet mot programmerere som ønsker å bruke HTML5, JavaScript og CSS4 sammen for å lage en nettapplikasjon.Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  Integrer og bruk funksjoner HTML5, JavaScript og CSS4 i applikasjonsutvikling. Bruk CSS4 for å forbedre appens appell og brukervennlighet. Bruk JavaScript og HTML til å lage moderne interaktive applikasjoner.
Kursets format
  Interaktivt foredrag og diskusjon. Mye øvelser og trening. Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for kurstilpasning
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
21 timer
Kursdeltakerne vil lære hvordan å lage en nettside i samsvar med standarder og vil lære om hemmelighetene til HTML / XHTML og CSS. Du vil være i stand til å legge en side på serveren og legge den til kataloger og søkemotorer. Hver deltaker vil også motta en enkel og brukervennlig håndbok forberedt av forfatteren av kurset, noe som gjør det lettere å revidere og praktisk anvendelse av kunnskapen som er oppnådd.
35 timer
Utdanningsprogrammet forbereder deg for profesjonell webdesigner (occupation code: 213202 for Standards of Professional Qualifications) i forhold til "HTML og CSS i webdesign" og inkluderer et programmeringsproblem ved hjelp av JavaScript og PHP språk. Følgende program antyder at deltakeren vil være i stand til å designe og lage nettsteder ved hjelp av HTML 4.0 og Cascading Style Sheets 2.0. Ved å bygge en nettside, vil du bruke de HTML tags for å plassere tekst, grafikk, tabeller og interaktive skjemaer på nettsiden, og også koblinger til andre nettsider og nettsider. Ved hjelp av Cascading Style Sheets 2.0 vil du utføre formatering av webinnhold i henhold til kundens krav. Kursutdannede kan søke jobb i tjenester selskaper involvert i webdesign eller begynne å konsultere tjenester (selvansatte). Utdanningsprogrammet dekker problemene med å lage nettsteder ved hjelp av HTML og CSS.
35 timer
Dette kurset er ikke bare ment å introdusere, men for å gi sterke grunnlag og presentere beste praksis for HTML & CSS , Java Script, jQuery og Bootstrap . Grunnleggende konsepter introduseres sammen med beste praksis gjennom laboratorier og øvelser. For en god nok dekning av alle emnene adresseres HTML sammen med de andre emnene ( CSS og Java Script). Kurset er nesten helt på hånden. De fleste konseptene blir oppdaget gjennom kodelesning / utføring og koding.
14 timer
Deltakere på opplæringen vil få kunnskap om:
  Opprette sider i HTML5 Hovedfordelene med HTML5 Forskjellene mellom HTML5 og HTML4 De nye elementene og egenskapene til HTML5 Håndtere lyd- og videomedier i HTML5 Opprette skjemaer Nett Lagring for offline-applikasjoner
35 timer
Denne kurset gir en introduksjon til HTML5, CSS3, og JavaScript. Deltakerne vil lære programmeringsferdigheter gjennom øvelser og opprettelsen av en prøve web applikasjon.  Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot nybegynnere programmerere som ønsker å lære HTML5, CSS3, og JavaScript for formål med å bygge webapplikasjoner. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Installere og konfigurere utviklingsmiljøet. Forstå Javascript's programmering logikk og bruke den for å kontrollere strømmen av en applikasjon. Bruk Javascript sammen med HTML for å skape en interaktiv opplevelse for brukerne. Bruk CSS3 for å legge til visuelle effekter til appen for å gjøre den mer attraktiv og brukervennlig. Koble appen til en database for lagring og gjenoppretting av data.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
7 timer
Shiny is an open source R package that provides a web framework for building interactive web applications using R. In this instructor-led, live training, participants will learn how to combine data science and web development using Shiny, R, and HTML. By the end of this training, participants will be able to:
 • Build interactive web applications with R using Shiny
Audience
 • Data scientists
 • Web developers
 • Statisticians
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
21 timer
Angular 4 (tidligere versjoner ofte referert til som Angular .js, Angular JS, Angular JS 1, Angular 1, Angular 2, etc.) er et Java -skriptbasert front-end webapplikasjonsrammeverk for å utvikle applikasjoner på en side. Angular 4 kan skryte av bedre ytelse i forhold til forgjengeren, flere API-er å benytte seg av og forbedret støtte for mobile enheter med tanke på responsivitet for design og layout. Denne instruktørledede, liveopplæringen introduserer grunnleggende om Angular 4 og leder deltakerne gjennom opprettelsen av en webside med en side.
  Kursets format
  • Oversikt over Angular funksjoner og muligheter sammen med trinnvis utvikling av en webapplikasjon.

  Last Updated:

  Helg HTML kurs, kveld HTML trening, HTML boot camp, HTML instruktørledet, Helg HTML trening, Kveld HTML kurs, HTML coaching, HTML instruktør, HTML trener, HTML kurs, HTML klasser, HTML on-site, HTML private kurs, HTML tomannshånd trening

  Kursrabatter

  No course discounts for now.

  Kursrabatter Nyhetsbrev

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Some of our clients

  is growing fast!

  We are looking to expand our presence in Norway!

  As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Norway
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

  We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

  If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

  Apply now!

  This site in other countries/regions