Svelte Opplæringskurs

Svelte Opplæringskurs

Online eller på stedet, instruktørledede live Svelte-opplæringskurs demonstrerer gjennom interaktiv praktisk praksis hvordan du lager frontend-applikasjoner og brukergrensesnitt med Svelte. Svelte-trening er tilgjengelig som "online live training" eller "onsite live training". Online live trening (også kalt "remote live training") utføres ved hjelp av et interaktivt, eksternt skrivebord . Direkteopplæring på stedet kan gjennomføres lokalt hos kundene i Norge eller i NobleProg bedriftsopplæringssentre i Norge. NobleProg – din lokale opplæringsleverandør

Machine Translated

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Svelte Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
14 timer
Svelte er et åpen kildekode-front-end-komponentrammeverk som gir et moderne miljø for å bygge statiske webapplikasjoner, og gjenbrukbare komponenter for alle slags prosjekter.Denne instruktørledede, liveopplæringen (online eller på stedet) er rettet mot utviklere på middels nivå som ønsker å lære avanserte konsepter og funksjoner i Svelte for utvikling av webapplikasjoner.Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  Bruk avanserte teknikker for å utvikle Svelte applikasjoner. Utvikle nettapplikasjoner med rammeverket Svelte. Rask prototyp med TailwindCSS og DaisyUI.
Kursets format
  Interaktivt foredrag og diskusjon. Mye øvelser og trening. Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for kurstilpasning
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
14 timer
Svelte er en kompiler for å bygge brukergrensesnitt. Det er annerledes enn rammer som React og Vue i at det konverterer en applikasjonskode til JavaScript ved oppbyggingstid, i stedet for å tolke den i løpet av tiden. Den bruker ikke en virtuell DOM. Denne instruktørledede, live-trening (Remote eller OnSite) er rettet mot utviklere som ønsker å bruke Svelte til å utvikle webapplikasjoner som er raskere enn React applikasjoner og er enklere å bygge. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Begynn å skrive en web-app raskt og med minimal overhead. Skriv webapper som håndterer status uten å stole på eksterne avhengigheter eller plugins. Bruk funksjoner som scope styling for å eliminere behovet for ekstra utvidelser og tilpasset syntax for CSS. Bygg selvstendige Svelte komponenter og integrer dem i kodebasen til et eksisterende React prosjekt.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
14 timer
Svelte.js er en JavaScript-kompilator for å generere effektiv kode som forbedrer kunden run-time ytelse. Ved hjelp av Svelte.js kan brukere lage frontend-programmer og brukergrensesnitt. Denne instruktørledede, levende opplæringen (online eller onsite) er rettet mot webutviklere som ønsker å bruke Svelte.js for frontend utvikling. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Utvikle frontend-programmer og brukergrensesnitt med Sveltes.js. Forhåndslevering av en web-applikasjon på en server for å forbedre SEO. Bruk Svelete.js som et alternativ til React.js, Angular, og Vue.js.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.

Last Updated:

Helg Svelte kurs, kveld Svelte trening, Svelte boot camp, Svelte instruktørledet, Helg Svelte trening, Kveld Svelte kurs, Svelte coaching, Svelte instruktør, Svelte trener, Svelte kurs, Svelte klasser, Svelte on-site, Svelte private kurs, Svelte tomannshånd trening

Kursrabatter

No course discounts for now.

Kursrabatter Nyhetsbrev

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Norway!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Norway
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions