Quarkus Opplæringskurs

Quarkus Opplæringskurs

Online eller på stedet, instruktørledede live Quarkus-treningskurs demonstrerer gjennom interaktiv praktisk praksis hvordan du bruker Quarkus til å bygge, teste og distribuere applikasjoner, fullt utstyrt med Java, men med mindre ressursutnyttelse. Quarkus-trening er tilgjengelig som "online live training" eller "onsite live training". Online live trening (også kalt "remote live training") utføres ved hjelp av et interaktivt, eksternt skrivebord . Livetrening på stedet kan gjennomføres lokalt hos kundene i Norge eller i NobleProg bedriftsopplæringssentre i Norge. NobleProg – din lokale opplæringsleverandør

Machine Translated

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Quarkus Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
14 timer
Quarkus er en åpen kildekode Java ramme som er designet for å utvikle Kubernetes-native og cloud-native applikasjoner. Det gir en fullstendig rekke muligheter som er optimalisert for rask start, lav minne bruk, og effektiv kodekompilasjon og runtime. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot utviklere som ønsker å bruke Quarkus til å bygge, teste og implementere applikasjoner, fullt styrt med Java, men med mindre ressursbruk. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Lag den nødvendige utviklingsmiljøet for å begynne å utvikle applikasjoner med Quarkus. Bygger, samler og kjører applikasjoner i innfødt modus ved hjelp av GraalVM. Bruk Quarkus verktøy og utvidelser for å bygge innfødte applikasjoner ved hjelp av Maven. Konteinere, kjøre og implementere applikasjoner med Docker.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  Dette kurset fokuserer på Quarkus, men andre programvareverktøy som Apache Maven, GraalVM, og Docker kan kreves. Vennligst la oss vite om du har noen spesifikke krav. For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.

Last Updated:

Helg Quarkus kurs, kveld Quarkus trening, Quarkus boot camp, Quarkus instruktørledet, Helg Quarkus trening, Kveld Quarkus kurs, Quarkus coaching, Quarkus instruktør, Quarkus trener, Quarkus kurs, Quarkus klasser, Quarkus on-site, Quarkus private kurs, Quarkus tomannshånd trening

Kursrabatter

No course discounts for now.

Kursrabatter Nyhetsbrev

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Norway!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Norway
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions