Grafana Opplæringskurs

Grafana Opplæringskurs

Lokal instruktørledet live Grafana kurs i Norge.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Grafana Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
21 timer
Grafana er en åpen kildekode-plattform for overvåking og observerbarhet som gir verktøy for å lage, utforske og dele dashboards og varsler for infrastrukturen og applikasjonene dine. GLPI, på den annen side, er et åpen kildekode for IT-ressurser og helpdesk-system som brukes til å spore og administrere IT-ressurser, inkludert maskinvare, programvare og brukerstøttebilletter.Denne instruktørledede, live-opplæringen (online eller på stedet) er rettet mot nybegynnere til mellomnivå IT-fagfolk som ønsker å få kunnskapen og praktiske ferdighetene som er nødvendige for å utmerke seg i administrasjonen av Grafana og GLPI.Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  Lag og tilpass Grafana dashbord med forskjellige visualiseringer. Implementer varsling og varsler for overvåking. Administrer brukerkontoer, team og tillatelser. Administrer IT-ressurser effektivt, inkludert maskinvare- og programvarebeholdning. Implementere et helpdesk-system for brukerstøtte og billetthåndtering.
Kursets format
  Interaktivt foredrag og diskusjon. Mye øvelser og trening. Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for kurstilpasning
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
14 timer
Grafana er en visualiserings- og metrisk analytisk suite som gir verktøy for å lage en visuell representasjon av sanntidsdata for applikasjonsanalyse.Denne instruktørledede, liveopplæringen (online eller på stedet) er rettet mot dataanalytikere på middels nivå som ønsker å lære og bruke de avanserte funksjonene og komponentene til Grafana for datavisualisering og -analyse.Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  Få en grundig forståelse av avanserte Grafana konsepter og komponenter. Utnytt malvariabler og dynamiske instrumentbord for forbedret datavisualisering. Bruk Grafana Query Language for komplekse søk. Lær beste fremgangsmåter for å skalere Grafana, optimalisere ytelsen og sikre høy tilgjengelighet.
Kursets format
  Interaktivt foredrag og diskusjon. Mye øvelser og trening. Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for kurstilpasning
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
14 timer
Grafana er en visualisering og metrik analyse suite. Grafana presenterer en visuell representasjon av realtidsdata for applikasjonsanalyse. Grafana er mest vanligvis brukt for hjemmet automatisering, prosessstyring, og mer. Målet med kurset er å bli kjent med moderne data visualisering verktøy brukt for system overvåking - Grafana. Kurset er orientert for bruk Grafana i en tidsserie data miljø. Deltakerne vil få både operasjonelle og administrative ferdigheter av daglig arbeid med Grafana og de mest populære datakilder som Prometheus og Graphite. I tillegg presenteres Loki - en moderne, Grafana-integrert tilnærming til fetting og utforskning av logger. Kurset er basert på praktiske workshops som vil ta rundt 75% av kurstiden. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Sett opp det nødvendige utviklingsmiljøet for å begynne å lage visualiseringer i Grafana. Sett opp Grafana for høy tilgjengelighet. Tilpasse paneler og dashboards med data. Konfigurer en omvendt proxy for raske lasthastigheter.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
14 timer
Grafana er en åpen kildekode visualisering og metrik analyse suite for visualisering av data i sanntid av applikasjonsanalyse. Graphite er en åpen kildekode programvare for overvåking og grafikk av datasystemdata. Sammen med Grafana og Gaphite, kan brukerne raskt diagnostisere systemproblemer og overvåke systemets ytelse. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot webutviklere og DevOps ingeniører som ønsker å visualisere og overvåke data med Grafana og Graphite. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Aggregere og visualisere metrikk om systemer og applikasjoner. Skap en StatsD-klient for å samle applikasjonsmetrikk. Bygg informative og dynamiske dashboards med Grafana. Samle innsikt fra back-end ytelse.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.

Last Updated:

Helg Grafana kurs, kveld Grafana trening, Grafana boot camp, Grafana instruktørledet, Helg Grafana trening, Kveld Grafana kurs, Grafana coaching, Grafana instruktør, Grafana trener, Grafana kurs, Grafana klasser, Grafana on-site, Grafana private kurs, Grafana tomannshånd trening

Kursrabatter

No course discounts for now.

Kursrabatter Nyhetsbrev

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Norway!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Norway
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions