Grafana Opplæringskurs

Grafana Opplæringskurs

Lokale, instruktørledede live Grafana treningskurs demonstrerer gjennom interaktiv praktisk praksis hvordan du bruker Grafana for å overvåke og visualisere data. Grafana trening er tilgjengelig som "live live training" eller "live live training". Live-trening på stedet kan gjennomføres lokalt i kundelokaler i Norge eller i NobleProg bedriftsopplæringssentre i Norge . Ekstern liveopplæring gjennomføres ved hjelp av et interaktivt, fjerntliggende skrivebord. NobleProg - din lokale opplæringsleverandør

Machine Translated

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Grafana Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
14 timer
Grafana er en visualisering og metrik analyse suite. Grafana presenterer en visuell representasjon av realtidsdata for applikasjonsanalyse. Grafana er mest vanligvis brukt for hjemmet automatisering, prosessstyring, og mer. Målet med kurset er å bli kjent med moderne data visualisering verktøy brukt for system overvåking - Grafana. Kurset er orientert for bruk Grafana i en tidsserie data miljø. Deltakerne vil få både operasjonelle og administrative ferdigheter av daglig arbeid med Grafana og de mest populære datakilder som Prometheus og Graphite. I tillegg presenteres Loki - en moderne, Grafana-integrert tilnærming til fetting og utforskning av logger. Kurset er basert på praktiske workshops som vil ta rundt 75% av kurstiden. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Sett opp det nødvendige utviklingsmiljøet for å begynne å lage visualiseringer i Grafana. Sett opp Grafana for høy tilgjengelighet. Tilpasse paneler og dashboards med data. Konfigurer en omvendt proxy for raske lasthastigheter.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
14 timer
Grafana er en åpen kildekode visualisering og metrik analyse suite for visualisering av data i sanntid av applikasjonsanalyse. Graphite er en åpen kildekode programvare for overvåking og grafikk av datasystemdata. Sammen med Grafana og Gaphite, kan brukerne raskt diagnostisere systemproblemer og overvåke systemets ytelse. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot webutviklere og DevOps ingeniører som ønsker å visualisere og overvåke data med Grafana og Graphite. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Aggregere og visualisere metrikk om systemer og applikasjoner. Skap en StatsD-klient for å samle applikasjonsmetrikk. Bygg informative og dynamiske dashboards med Grafana. Samle innsikt fra back-end ytelse.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.

Last Updated:

Kommende Grafana Kurs

Helg Grafana kurs, kveld Grafana trening, Grafana boot camp, Grafana instruktørledet, Helg Grafana trening, Kveld Grafana kurs, Grafana coaching, Grafana instruktør, Grafana trener, Grafana kurs, Grafana klasser, Grafana on-site, Grafana private kurs, Grafana tomannshånd trening

Kursrabatter

Kursrabatter Nyhetsbrev

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Norway!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Norway
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions