Electronics Opplæringskurs

Electronics Opplæringskurs

Lokal instruktørledet live Electronics kurs i Norge.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Electronics Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
14 timer
Electronics er en disiplin som anvender fysikk av elektrisitet og dataprogrammering for å skape sammenkoblingsteknologier. Blant de mest omfattende implementasjonene er kretser og kretsbord som er grunnleggende for alle elektroniske enheter. Praksis av elektronikk ingeniør bruker begrepet elektron manipulasjon for å produsere innovasjoner i teknologiske industrier, som datamaskin maskinvare, telekommunikasjon, og mange andre. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot ingeniører og datavitenskapsmenn som ønsker å anvende grunnleggende av sirkulasjoner og elektronikk til design av enheter og systemer som bruker egenskaper av elektriske komponenter for utvikling av maskinvarefunksjoner. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Sett opp og konfigurere de nødvendige verktøyene og programmene for krets- og kretsbordutvikling. Forstå de grunnleggende prinsippene bak kretser og elektronikk  engineering. Bruk de primære elektroniske komponentene i å bygge effektive datamaskinhardware-teknologier. Optimalisere elektroniske enheter ved å implementere sirkelanalysemetoder. Anvend grunnleggende elektronikk og kretser til utviklingen av bedriftsapplikasjoner.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
21 timer
Digital Signal Processing (DSP) er en ingeniørpraksis som integrerer matematiske konsepter og elektronikk for å manipulere elektrisk signalinformasjon. Ved hjelp av analytiske resultater oppnådd fra DSP, kan fagfolk trekke ut digitale data som er ansatt for optimalisering av moderne teknologier. DSP er en viktig funksjon i dagens bedriftsapplikasjoner som utfører analog signalbehandling i forhold til høy nøyaktighet og data konsistens. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot ingeniører og forskere som ønsker å lære og anvende DSP-implementasjoner for effektivt å håndtere ulike signaltyper og få bedre kontroll over flerkanal elektroniske systemer. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Sett opp og konfigurere den nødvendige programvareplattformen og verktøyene for Digital Signal Processing. Forstå de konseptene og prinsippene som er grunnleggende for DSP og dens anvendelser. Bli kjent med DSP-komponenter og bruk dem i elektroniske systemer. Generere algoritmer og driftsfunksjoner ved hjelp av resultatene fra DSP. Bruk de grunnleggende funksjonene til DSP-programvareplattformer og designsignalfilter. Syntetisere DSP-simulasjoner og implementere ulike typer filtre for DSP.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.

Last Updated:

Helg Electronics kurs, kveld Electronics trening, Electronics boot camp, Electronics instruktørledet, Helg Electronics trening, Kveld Electronics kurs, Electronics coaching, Electronics instruktør, Electronics trener, Electronics kurs, Electronics klasser, Electronics on-site, Electronics private kurs, Electronics tomannshånd trening

Kursrabatter

No course discounts for now.

Kursrabatter Nyhetsbrev

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Norway!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Norway
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions