Blazor Opplæringskurs

Blazor Opplæringskurs

Online eller på stedet, instruktørledede Blazor-opplæringskurs demonstrerer gjennom interaktiv praktisk praksis hvordan du lager fullstack C#-nettapplikasjoner med Blazor. Blazor-trening er tilgjengelig som "online live training" eller "onsite live training". Online live trening (også kalt "remote live training") utføres ved hjelp av et interaktivt, eksternt skrivebord . Livetrening på stedet kan gjennomføres lokalt hos kundene i Norge eller i NobleProg bedriftsopplæringssentre i Norge. NobleProg – din lokale opplæringsleverandør

Machine Translated

Blazor Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
21 timer
Blazor er et åpen kildekode-nettrammeverk skrevet i C# som gjør det mulig for utviklere å lage interaktive nettbrukergrensesnitt og applikasjoner ved hjelp av C#. Entity Framework (EF) Core er en objektdatabasekartlegging for .NET som gir utviklere en automatisert mekanisme for tilgang til og lagring av data i databaser.Denne instruktørledede, live-opplæringen (online eller på stedet) er rettet mot nettutviklere som ønsker å lære hvordan man bruker utviklingsfunksjoner for progressiv webapplikasjon (PWA) for å skape en app-lignende opplevelse på et nettsted ved hjelp av Entity Framework (EF) Core og Blazor.Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  Bruk EF-pakken til å jobbe med databaser. Bruk Blazor komponenter, tjenester, avhengighetsinjeksjon, layout og ruting. Opprett servicearbeidere for å aktivere PWA-funksjoner i en applikasjon. Bruk push-varsler og andre PWA-funksjoner.
Kursets format
  Interaktivt foredrag og diskusjon. Mye øvelser og trening. Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for kurstilpasning
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
14 timer
Blazor er et åpen kildekode-nettrammeverk skrevet i C# som gjør det mulig for utviklere å lage interaktive nettbrukergrensesnitt og applikasjoner ved hjelp av C#.Denne instruktørledede, live-opplæringen (online eller på stedet) er rettet mot webutviklere som ønsker å bruke Blazor WebAssembly til å bygge en nettapplikasjon.Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  Forstå skjemaer og autentisering i Blazor WebAssembly. Opprett et Blazor WebAssembly prosjekt. Lær forskjellige måter å kjøre nettapplikasjonen på.
Kursets format
  Interaktivt foredrag og diskusjon. Mye øvelser og trening. Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for kurstilpasning
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
14 timer
Blazor er en åpen kilde web ramme som er skrevet i C#. Blazor gjør det mulig for utviklere å lage interaktive nettbrukergrensesnitt og apper ved hjelp av C#. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot webutviklere som ønsker å bruke Blazor til å lage fullstendig C# webapplikasjoner. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Utvikle webapplikasjoner med C# og Blazor. Bruk C# kode til å ringe JavaScript APIs og biblioteker. Kjør klient-side C# kode og klient logikk direkte i en nettleser eller server. Deploy Blazor webapplikasjoner med Azure.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.

Last Updated:

Helg Blazor kurs, kveld Blazor trening, Blazor boot camp, Blazor instruktørledet, Helg Blazor trening, Kveld Blazor kurs, Blazor coaching, Blazor instruktør, Blazor trener, Blazor kurs, Blazor klasser, Blazor on-site, Blazor private kurs, Blazor tomannshånd trening

Kursrabatter

No course discounts for now.

Kursrabatter Nyhetsbrev

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Norway!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Norway
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions