Terraform Opplæringskurs

Terraform Opplæringskurs

Online eller på stedet, instruktørledede live Terraform-treningskurs demonstrerer gjennom interaktiv praktisk praksis hvordan du bruker Terraform til å administrere skyinfrastruktur. Terraform-trening er tilgjengelig som "online live training" eller "onsite live training". Online live trening (også kalt "remote live training") utføres ved hjelp av et interaktivt, eksternt skrivebord . Direkteopplæring på stedet kan gjennomføres lokalt hos kundene i Norge eller i NobleProg bedriftsopplæringssentre i Norge. NobleProg – din lokale opplæringsleverandør

Machine Translated

Terraform Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
14 timer
Denne instruktørledede, liveopplæringen (stedet eller fjernkontrollen) er rettet mot ingeniører som ønsker å bruke Terraform til å planlegge og bygge skyinfrastruktur. Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
 • Installer og konfigurer Terraform .
 • Implementere en "infrastruktur som kode" -tilnærming for å styre private og offentlige skymiljøer.
 • Skriv deklarative konfigurasjonsfiler for mer effektiv endringsledelse og samarbeid.
 • Forbedre åpenhet i anskaffelsesprosessen for infrastruktur.
 • Lag, lanser og fjern ressurser på tvers av forskjellige infrastrukturleverandører (AWS, GCP, Azure , OpenStack , VMware, etc.) fra et enkelt verktøy.
Kursets format
 • Interaktiv forelesning og diskusjon.
 • Masse øvelser og trening.
 • Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for tilpasning av kurset
 • For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
 • For å lære mer om Terraform , vennligst besøk: https://www.terraform.io/
21 timer
Publikum:
  DevOps ingeniører Systemadministratorer Systemarkitekter
Terraform, laget av Hashicorp, er et verktøy for å administrere enhver infrastruktur. IaC-verktøyene gjør det praktisk, effektivt og til og med morsomt å administrere svært komplekse servere og applikasjoner i produksjonsgrad.Denne instruktørledede, live-opplæringen (online eller på stedet) er rettet mot ingeniører som ønsker å bruke Terraform med infrastrukturen deres til å planlegge og bygge flere miljøer.Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  Installer og konfigurer Terraform. Implementer en "infrastruktur som kode" tilnærming til administrasjon av IT-miljøer. Opprett, lanser og demonter infrastruktur fra ett enkelt verktøy. Skriv deklarative konfigurasjonsfiler som kan administreres som enhver annen kildekode i et versjonskontrollsystem. Oppdater konfigurasjonsfiler raskt for å effektivt svare på endrede behov for dataressurser. Samarbeid med andre infrastrukturingeniører ved å dele konfigurasjonsfiler i et felles kodelager. Forbedre åpenheten i infrastrukturanskaffelsesprosessen.
Kursets format:
  Interaktivt foredrag og diskusjon. Mye øvelser og trening. Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
14 timer
Terraform, av Hashicorp, er et konfigurasjonsorkesteringsverktøy for å bygge og administrere infrastruktur på og utenfor skyen. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot ingeniører med grunnleggende erfaring i å administrere infrastruktur som ønsker å bruke Terraform til å designe, bygge og automatisere flere miljøkonfigurasjoner og komplekse DevOps prosesser. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Sett opp arbeidsplasser for flere miljøer med Terraform. Kjenn de beste praksisene i å administrere infrastruktur på skala. Bruk avanserte verktøy og CLI-konfigurasjoner i Terraform. Design og utvikling av komplekse Terraform moduler. Få ekspertise i avanserte HCL-operatører og kodeteknikker. Implementering av sikkerhets hardening og kodeanalyse. Automatisk testprosesser og CI/CD-rør.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
21 timer
Amazon Web Services (AWS) gir infrastruktur for byggapplikasjoner i skyen. Terraform, skapt av Hashicorp, er et verktøy for å administrere denne infrastrukturen. Kombinasjonen av AWS og Terraform gjør håndtering av svært komplekse, produksjonsnivå server og applikasjoner praktisk, effektiv og til og med morsomt. Denne instruktørledede, levende opplæringen (online eller on-site) er rettet mot ingeniører som ønsker å bruke Terraform på AWS for å planlegge og bygge skyinfrastruktur. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Installere og konfigurere Terraform på AWS. Implementere en "infrastruktur som kode" tilnærming til å administrere AWS cloud miljøer. Lag, lanser og avbryter infrastruktur fra et enkelt verktøy. Skriv deklarative konfigurasjonsfiler som kan administreres som enhver annen kildekod i et versjonskontrollsystem. Rask oppdatering av konfigurasjonsfiler for effektivt å svare på endring av datasursbehov. Samarbeide med andre infrastruktur ingeniører ved å dele konfigurasjonsfiler i en felles kode-lagring. Økt transparens i infrastrukturforhandlingene.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
21 timer
Google Cloud Platform (GCP) gir infrastruktur for bygging av applikasjoner i skyen. Terraform, opprettet av Hashicorp, er et verktøy for å administrere denne infrastrukturen. Kombinasjonen av GCP og Terraform gjør håndtering av svært komplekse, produksjonsnivå server og applikasjoner praktisk, effektiv og til og med morsomt. Denne instruktørledede, levende opplæringen (online eller on-site) er rettet mot ingeniører som ønsker å bruke Terraform på GCP for å planlegge og bygge skyinfrastruktur. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Installere og konfigurere Terraform på GCP. Implementere en "infrastruktur som kode" tilnærming til å administrere private og offentlige skymiljøer. Lag, lanser og avbryter infrastruktur fra et enkelt verktøy. Skriv deklarative konfigurasjonsfiler som kan administreres som enhver annen kildekod i et versjonskontrollsystem. Rask oppdatering av konfigurasjonsfiler for å reagere effektivt på endring av datakrav. Samarbeide med andre infrastruktur ingeniører ved å dele konfigurasjonsfiler i en felles kode-lagring. Økt transparens i infrastrukturforhandlingene.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.

Last Updated:

Helg Terraform kurs, kveld Terraform trening, Terraform boot camp, Terraform instruktørledet, Helg Terraform trening, Kveld Terraform kurs, Terraform coaching, Terraform instruktør, Terraform trener, Terraform kurs, Terraform klasser, Terraform on-site, Terraform private kurs, Terraform tomannshånd trening

Kursrabatter

No course discounts for now.

Kursrabatter Nyhetsbrev

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Norway!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Norway
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions