Software Architecture Opplæringskurs

Software Architecture Opplæringskurs

Lokal instruktørledet live Software Architecture kurs i Norge.

Software Architecture Underkategorier

Software Architecture Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
42 timer
I denne instruktørledede, live-trening, vil deltakerne lære de grunnleggende og avanserte konseptene av programvarearkitektur og design som de går gjennom en serie av praktiske live-lab øvelser og diskusjoner. Publikum
  Profesjonell programvare Programvare designere Utviklere
Format av kurset
  Delvis forelesning, delvis diskusjon, øvelser og tung praksis
Notat
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
7 timer
Programvarearkitektur er planlegging og definisjon av aspekter og avgjørelser viktig for programvareutvikling. Arkitektur innebærer planlegging for organisasjonen, vurderinger, kommunikasjon og ledelse av systemer. Denne instruktørledede, live opplæring (online eller on-site) er rettet mot programvare ingeniører og utviklere som ønsker å planlegge, designe, veilede og administrere programvareutvikling ved hjelp av arkitektoniske metoder. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Forstå viktigheten av arkitektur i programvareutvikling.  Vurder hvordan utviklere kan bruke arkitektoniske metoder i utvikling. Lær prosessen med arkitektur for å administrere og vurdere prosesser. Struktura komplekse apper ved hjelp av en arkitektonisk tilnærming. Å etablere en beslutningsstruktur for å løse problemer og definere ansvar i utviklingsgrupper. Ta besittelse av tekniske beslutninger med tillit. Visualisere arkitekturer ved hjelp av modeller og diagrammer. Forstå standarder og risikoer for å bygge agile og gjenopprette arkitekturer.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
21 timer
En omvisning i alle tilgjengelige teknologier for mobilutvikling, som native utvikling, hybrid utvikling og cross native utvikling. En introduksjon til emnene knyttet til utvikling av mobile apper som NoSql-database, Cloud Computing , sosiale nettverk og mye mer. Et must for enhver programvarearkitekt og seniorutvikler som er involvert i utvikling av mobile apper. Publikum:
 • Programvareutviklere, Programvarearkitekter
21 timer
Med utseendet av svært komplekse distribuerte systemer, har kompleksiteten av et enkelt system flyttet til kompleksiteten av systemgruppen arkitektur. Dette kurset dekker forholdet mellom Software Architecture og Teknisk Enterprise Architecture. Disse to områdene er interrelaterte på en måte som for tiden ikke er godt beskrevet. For eksempel vil splittelse av et kompleks monolitisk system i to systemer som kommuniserer via netttjenester utløse betydelige endringer i begge nye systemer, og arkitekturen mellom dem. Dette kurset vil dekke trade-offs, i dag vanlige mønstre og løsninger for å administrere komplekse systemer og kommunikasjon innenfor og mellom dem.
14 timer
CMake er et åpent kildeverktøy for å administrere utviklingslivssyklusen for programvare gjennom en kompiler-avhengig metode. Ved å bruke CMake, kan brukere lage flere bygninger fra samme kildekode uten å påvirke kildekoden. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot programvare ingeniører som ønsker å bruke CMake for å automatisere byggprosessen i et cross-platform miljø. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Bygg, test og pakke programvare med CMake. Kontroller programvareprocessen. Bruk CMake i kombinasjon med et innfødte bygningsmiljø. Å behandle vanlige byggsystemproblemer.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.

Last Updated:

Helg Software Architecture kurs, kveld Software Architecture trening, Software Architecture boot camp, Software Architecture instruktørledet, Helg Software Architecture trening, Kveld Software Architecture kurs, Software Architecture coaching, Software Architecture instruktør, Software Architecture trener, Software Architecture kurs, Software Architecture klasser, Software Architecture on-site, Software Architecture private kurs, Software Architecture tomannshånd trening

Kursrabatter

No course discounts for now.

Kursrabatter Nyhetsbrev

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Norway!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Norway
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions