Reinforcement Learning Opplæringskurs

Reinforcement Learning Opplæringskurs

Lokal instruktørledet live Reinforcement Learning kurs i Norge.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Reinforcement Learning Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
21 timer
Reinforcement Learning (RL) er et område av AI (Artificial Intelligence) som brukes til å bygge autonome systemer (dvs. en "agent") som lærer ved å samhandle med miljøet for å løse et problem. RL har applikasjoner i områder som robotikk, spill, forbrukermodellering, helsevesen, supply chain management, og mer. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot data forskere som ønsker å skape og implementere et Reinforcement Learning system, i stand til å ta beslutninger og løse reelle problemer innenfor en organisasjon. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Forstå forholdet og forskjellene mellom Reinforcement Learning og maskinlæring, dyp læring, overvåket og uovervåket læring. Analyse et real-world problem og omdefinere det som Reinforcement Learning problem. Implementering av en løsning på et reelt problem ved hjelp av Reinforcement Learning. Forstå de forskjellige algoritmene som er tilgjengelige i Reinforcement Learning og velg den mest egnede for problemet på hånd.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
21 timer
Reinforcement Learning (RL) er en maskinlæringsteknikk der et dataprogram (agent) lærer å oppføre seg i et miljø ved å utføre handlingene og motta tilbakemelding om resultatene av handlingene. For hver god handling mottar agenten positiv tilbakemelding, og for hver dårlig handling mottar agenten negativ tilbakemelding (penalt). Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot data forskere som ønsker å gå utover tradisjonelle maskinlæring tilnærminger for å lære et dataprogram for å finne ut ting (løse problemer) uten bruk av etiketterte data og store data sett. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Installere og bruke biblioteker og programmeringsspråk som trengs for å implementere Reinforcement Learning. Skap en programvare agent som er i stand til å lære gjennom tilbakemelding i stedet for gjennom overvåket læring. Program en agent for å løse problemer der beslutningstagning er sekvens og finitt. Bruk kunnskap til å designe programvare som kan lære på en måte som ligner på hvordan mennesker lærer.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.
7 timer
This instructor-led, live training in Norge (online or onsite) is aimed at researchers and developers who wish to install, configure, customize, and implement OpenAI Gym to quickly develop reinforcement learning algorithms. By the end of this training, participants will be able to build, develop, execute, and test reinforcement learning algorithms to optimize tasks and achieve maximum results.

Last Updated:

Kommende Reinforcement Learning Kurs

Helg Reinforcement Learning kurs, kveld Reinforcement Learning trening, Reinforcement Learning boot camp, Reinforcement Learning instruktørledet, Helg Reinforcement Learning trening, Kveld Reinforcement Learning kurs, Reinforcement Learning coaching, Reinforcement Learning instruktør, Reinforcement Learning trener, Reinforcement Learning kurs, Reinforcement Learning klasser, Reinforcement Learning on-site, Reinforcement Learning private kurs, Reinforcement Learning tomannshånd trening

Kursrabatter

Kursrabatter Nyhetsbrev

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Norway!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Norway
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions