Cucumber Opplæringskurs

Cucumber Opplæringskurs

Online eller på stedet, instruktørledede live Cucumber-opplæringskurs demonstrerer gjennom praktisk praksis hvordan Cucumber brukes til å utføre BDD-testing for nettapplikasjoner. Agurketrening er tilgjengelig som "online live training" eller "onsite live training". Online live trening (også kalt "remote live training") utføres ved hjelp av et interaktivt, eksternt skrivebord . Direkteopplæring på stedet kan gjennomføres lokalt hos kundene i Norge eller i NobleProg bedriftsopplæringssentre i Norge. NobleProg – din lokale opplæringsleverandør

Machine Translated

Cucumber Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
14 timer
Behavior-Driven Development (BDD) er en Agile metodikk som tar sikte på å forbedre kommunikasjonen og samarbeidet mellom programvareutviklere, kvalitetssikring / testere, Business og andre parter involvert i et prosjekt. Cucumber er en "historiebasert" ramme med åpen kildekode skrevet i Ruby . Det muliggjør Behavior Driven Development (BDD) ved å tillate oppretting av tester som er forståelige av tekniske så vel som ikke-tekniske personer som forretningsinteressenter. Denne instruktørledede, liveopplæringen vandrer deltakere gjennom virkelighetsnære tilfeller for Behavior Driven Development (BDD) og demonstrerer praktisk hvordan å implementere Cucumber i forskjellige testscenarier.
  Kursets format
  • Kurset inkluderer en drøfting av Behavior Driven Development (BDD) og hvordan Cucumber kan brukes til å utføre BDD-testing i forskjellige sammenhenger, for eksempel webapplikasjonstesting. Deltakerne vil bli vandret gjennom skriving av egne brukerhistorier, testsaker og kjørbar testkode.
  7 timer
  Cucumber Electron er et rammeverk for å skrive BDD (Behavior Driven Development) tester i flat språk, med Electron, et rammeverk for å bygge skrivebordsapper ved hjelp av Web-teknologier. Det er ment for å teste Javascript web applikasjoner. I denne instruktørledede, live-trening, vil deltakerne lære hvordan å skrive og utføre BDD-stil test tilfeller for node.js-applikasjoner ved hjelp av Cucumber Electron. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
   Å kjøre BDD-tester og applikasjonskode i en enkelt prosess (ikke transpilere) Skriv tester som er raskere, mindre brittle og enklere å debugge
  Publikum
   Utviklere
  Format av kurset
   Delvis forelesning, delvis diskusjon, øvelser og tung praksis
  7 timer
  Cucumber er en åpen kildekode, BDD-rammeverk for skriveprøver i en naturlig språkstil. BDD, eller Behavior Driven Development, er en smidig programvareutviklingsteknikk som oppmuntrer til samarbeid mellom utviklere, QA og ikke-tekniske forretningsfolk i et programvareprosjekt. Denne opplæringen begynner med en diskusjon av BDD og hvordan Cucumber brukes til å utføre BDD-testing for webapplikasjoner. Deltakerne får god mulighet til å samhandle med instruktøren og jevnaldrende mens de implementerer konseptene og taktikkene som er lært i dette praktiske, praksisbaserte laboratoriemiljøet. Mot slutten av denne opplæringen vil deltakerne ha en solid forståelse av BDD og Cucumber , samt nødvendig praksis og verktøy for å skrive sine egne testtilfeller for virkelige programvares testscenarier. Publikum
  • Testere og utviklere
  Kursets format
  • Tung vekt på praktisk praksis. De fleste konseptene læres gjennom prøver, øvelser og praktisk utvikling.
  Merk
  • Denne treningen bruker Eclipse og Selenium . Hvis du ønsker å bruke et annet IDE eller testautomatiseringsrammeverk, kan du kontakte oss for å avtale det.
  • Hvis teamet ditt går fra manuell testing til automatiseringstesting for første gang, kan du kontakte oss for å avtale utvide opplæringen til å omfatte ytterligere dekning av automatiseringstesting.
  14 timer
  Cucumber.js is a native JavaScript implementation of Cucumber. In this instructor-led, live training, participants will learn how to write and execute BDD (Behavior Driven Devleopment) style test cases using Cucumber and Javascript. By the end of this training, participants will be able to:
  • Run automated tests written in the human-readable language, Gherkin
  • Use Cucumber based test cases to improve communication and collaboration between technical and non-technical teams
  • Integrate Cucumber.js with other testing frameworks such as Protractor for testing Angular applications
  Format of the course
  • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
  7 timer
  Iridium er et åpen kildekode-testingsverktøy bygget rundt Cucumber og Selenium. Den bruker en Behavior Driven Development (BDD) tilnærming til testing.Denne instruktørledede, live-opplæringen (online eller på stedet) er rettet mot testingeniører og utviklere som ønsker å lære å teste en kompleks nettapplikasjon ved hjelp av Iridium.Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
   Lag ende-til-ende-tester som simulerer handlingene til en bruker mens de navigerer i en nettapplikasjon. Automatiser testing av temaapplikasjoner med flere stiler. Lag testcases som er lesbare for ikke-tekniske personer. Utfør tester i en rekke nettlesere. Bruk Iridium Snippets-pakken for Atom for å gjøre det lettere å skrive testskript. Reduser kostnadene ved å vedlikeholde tilpassede Java kode- og sideobjekter.
  Kursets format
   Interaktivt foredrag og diskusjon. Mye øvelser og trening. Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
  Alternativer for kurstilpasning
   For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.

  Last Updated:

  Helg Cucumber kurs, kveld Cucumber trening, Cucumber boot camp, Cucumber instruktørledet, Helg Cucumber trening, Kveld Cucumber kurs, Cucumber coaching, Cucumber instruktør, Cucumber trener, Cucumber kurs, Cucumber klasser, Cucumber on-site, Cucumber private kurs, Cucumber tomannshånd trening

  Kursrabatter

  No course discounts for now.

  Kursrabatter Nyhetsbrev

  We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
  You can always change your preferences or unsubscribe completely.

  Some of our clients

  is growing fast!

  We are looking to expand our presence in Norway!

  As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Norway
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

  We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

  If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

  Apply now!

  This site in other countries/regions