Boomi Opplæringskurs

Boomi Opplæringskurs

Online eller på stedet, instruktørledede live Boomi-opplæringskurs demonstrerer gjennom interaktiv praktisk praksis hvordan du bruker Boomi til å bygge, administrere og distribuere integrasjonsplattformer for skybaserte løsninger. Boomi-trening er tilgjengelig som "online live training" eller "onsite live training". Online live trening (også kalt "remote live training") utføres ved hjelp av et interaktivt, eksternt skrivebord . Direkteopplæring på stedet kan gjennomføres lokalt hos kundene i Norge eller i NobleProg bedriftsopplæringssentre i Norge. Boomi er også kjent som Dell Boomi. NobleProg – din lokale opplæringsleverandør

Machine Translated

Boomi Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
28 timer
Boomi, også kjent som Dell Boomi, er en integrasjonsplattform-som-en-tjeneste (iPaas) som tillater tilkobling og behandling av data på tvers av systemer, applikasjoner og andre kilder.Denne instruktørledede, direkteopplæringen (online eller på stedet) er rettet mot integrasjonsutviklere og systemadministratorer på middels til avansert nivå som ønsker å lære avanserte Boomi teknikker for å bygge, administrere og distribuere skybaserte løsninger på integrasjonsplattformer.Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  Bruk AtomSphere og arbeid med Boomi dokumenter. Lag og design komplekse integrasjonsprosesser for avansert logikk og databehandling. Administrer distribusjonsintegrasjonsprosesser, logging og rapportering. Fange opp og håndtere feil. Bruk beste praksis og teknikker for integrering med Boomi.
Kursets format
  Interaktivt foredrag og diskusjon. Mye øvelser og trening. Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for kurstilpasning
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
14 timer
Boomi, også kjent som Dell Boomi, er en integrasjonsplattform as-a-service (iPaas) for bygging av applikasjoner, data, nettverk og API-styring integrasjoner. Det gir en sikker, lavkod og en enhetlig plattform, som bruker cloud-teknologier for å skala og akselerere forretningsprocesser og arbeidsflyter. Denne instruktørledede, live-trening (online eller on-site) er rettet mot integrasjonsutviklere, sysadmins og systemintegratorer som ønsker å bruke Boomi til å bygge, administrere og implementere integrasjonsplattformer for cloud-baserte løsninger. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Sett ut det nødvendige miljøet for å begynne å bygge integrasjoner med Boomi. Forstå Boomi AtomSphere's egenskaper, arkitektur, og kjerne konsepter. Lær hvordan du designer, bygger og implementerer integrasjonsprosesser med Boomi. Bruk Boomi's dashboard og rapporteringsalternativer for å overvåke applikasjoner. Administrer konfigurasjoner og oppløsninger for Atom, Molekyl og Atom Cloud. Mulig å integrere og administrere web- og API-tjenester med Boomi.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.

Last Updated:

Helg Boomi kurs, kveld Boomi trening, Boomi boot camp, Boomi instruktørledet, Helg Boomi trening, Kveld Boomi kurs, Boomi coaching, Boomi instruktør, Boomi trener, Boomi kurs, Boomi klasser, Boomi on-site, Boomi private kurs, Boomi tomannshånd trening

Kursrabatter

No course discounts for now.

Kursrabatter Nyhetsbrev

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Norway!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Norway
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions