LibreOffice Opplæringskurs

LibreOffice Opplæringskurs

Online eller på stedet, instruktørledede live LibreOffice-opplæringskurs demonstrerer gjennom interaktiv praktisk praksis hvordan du bruker LibreOffice og hele programvarepakken for å lage dokumenter, diagrammer, lysbildeserier og regneark, ved å utnytte lignende funksjoner som finnes i Microsoft Office. LibreOffice-trening er tilgjengelig som "online live training" eller "onsite live training". Online live trening (også kalt "remote live training") utføres ved hjelp av et interaktivt, eksternt skrivebord . Direkteopplæring på stedet kan gjennomføres lokalt hos kundene i Norge eller i NobleProg bedriftsopplæringssentre i Norge. LibreOffice er tidligere kjent som OpenOffice og StarOffice. NobleProg – din lokale opplæringsleverandør

Machine Translated

LibreOffice Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
14 timer
LibreOffice (tidligere kjent som OpenOffice og StarOffice) er et gratis og åpen kildekodesett med skrivebordsproduktivitetsapplikasjoner. LibreOffice tilbyr funksjonsrike verktøy og et brukervennlig grensesnitt for å øke kreativiteten og produktiviteten i organisasjoner.Denne instruktørledede, direkteopplæringen (online eller på stedet) er rettet mot IT-team som ønsker å lære forfatter- og kalkulasjonsfunksjonene til LibreOffice.Ved slutten av denne opplæringen vil deltakerne kunne:
  Lær Writer- og Calc-funksjonene eller LibreOffice. Opprett og rediger ulike typer dokumenter, for eksempel brev, rapporter, essays og mer med LibreOffice. Opprett og administrer regneark for å utføre beregninger, organisere data og lage diagrammer med LibreOffice.
Kursets format
  Interaktivt foredrag og diskusjon. Mye øvelser og trening. Praktisk implementering i et live-lab-miljø.
Alternativer for kurstilpasning
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å avtale.
21 timer
LibreOffice (tidligere kjent som OpenOffice og StarOffice) er eit ledig og opne kjeldesett av skrivebordsproduktivitetsprogram. LibreOffice gir eigenskapsriktig verktøy og eit brukarvennleg grensesnitt for å øke kreativitet og produktivitet i organisasjonar.Denne instruktor-, levende opplæring (online eller på stedet) er målte på IT-gruppa som ønsker å installera, flytta og bruka LibreOffice funksjonar og program i organisasjonene sine.Ved slutten av denne opplæringa vil deltakarane kunne:
  Installer LibreOffice programmer for å hjelpe teamne til å vera meir produktiv. Lag ei migrasjonsplan for å flytta foretaksdokument frå MS-kontoret til LibreOffice. Lær LibreOffice komponentar for å prosessere tekst, bygge rekneark, laga presentasjonar og teikna vektorgrafik. Utvik makroar og utvidingar for å forbedre bruk og produktivitet.
Format for kursen
  Interaktiv leksjon og diskussjon. Mange øving og øving. Implementasjon av hånd i eit live-lab-miljø.
Innstillingar for kursetilpassing
  For å be eit tilpassa opplæring for denne kursen, kontakter oss for å ordenera.
14 timer
LibreOffice Calc er spreadsheet-komponenten til LibreOffice programvare suite. Det er en cross-platform og gratis alternativ til Microsoft Excel, som gir de fullstendige funksjonene for avansert analyse. Denne instruktørledede, live-trening (online eller på nett) er rettet mot dataanalytikere som ønsker å bruke LibreOffice Calc for å utføre mange former for dataanalyse (fra grunnleggende til avansert), utnytte lignende funksjoner funnet i Excel og andre spreadsheet programvare. Ved slutten av denne treningen vil deltakerne være i stand til å:
  Installere LibreOffice suite på ethvert operativsystem. Forstå de fulle funksjonene og funksjonene som er tilgjengelige i LibreOffice Calc. Lær hvordan du rengjør, validerer, manipulerer og visualiserer data i Calc. Bruk de ulike funksjonene og verktøyene i Calc for å utføre kompleks dataanalyse. Få noen tips og innsikt om gjennomføring av avansert dataanalyse.
Format av kurset
  Interaktiv forelesning og diskusjon. Mange øvelser og praksis. Hands-on implementering i et live-lab miljø.
Kurs tilpassingsalternativer
  For å be om en tilpasset opplæring for dette kurset, vennligst kontakt oss for å arrangere.

Last Updated:

Helg LibreOffice kurs, kveld LibreOffice trening, LibreOffice boot camp, LibreOffice instruktørledet, Helg LibreOffice trening, Kveld LibreOffice kurs, LibreOffice coaching, LibreOffice instruktør, LibreOffice trener, LibreOffice kurs, LibreOffice klasser, LibreOffice on-site, LibreOffice private kurs, LibreOffice tomannshånd trening

Kursrabatter

No course discounts for now.

Kursrabatter Nyhetsbrev

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Norway!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Norway
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions