Authorized Cloud and Containers Opplæringskurs

Lokal instruktørledet live Authorized Cloud and Containers kurs i Norge.

Authorized Cloud and Containers Kursplaner

Kursnavn
Varighet
Oversikt
Kursnavn
Varighet
Oversikt
28 timer
Dette kurset dekker de grunnleggende konseptene som vanligvis brukes til å bygge og administrere en Kubernetes kluster i produksjon, ved hjelp av leverandør-avhengige verktøy. Vi bygger en kluster, bestemmer nettverkskonfigurasjon, vokser klusteret, implementerer applikasjoner og konfigurerer lagring, sikkerhet og andre objekter som er nødvendige for typisk bruk. Dette kurset tilbyr eksponering for de mange ferdighetene som er nødvendige for å administrere Kubernetes i et produksjonsmiljø og er en utmerket forberedelse for Certified Kubernetes Administrator (CKA) eksamen. I dette kurset vil du lære om:
  installasjon av en multi-node Kubernetes kluster ved hjelp av kubadm, hvordan å vokse en kluster, velge og implementere klusternettverk, ulike metoder for applikasjon livssyklusstyring, inkludert skalering, oppdateringer og roll-back.
Kurset dekker også konfigurering av sikkerhet både for klusteret og containere:
  forvaltning av lagring tilgjengelig for containere, overvåking av, logging og problemløsning av containere og kluster, Konfigurering av planlegging og affinitet av containere, bruke Helm og diagrammer for å automatisere applikasjonsløsning, og Føderasjon for feiltoleranse og høyere tilgjengelighet.
Ved slutten av dette kurset vil du være forberedt på å installere og konfigurere en produksjonsgrad Kubernetes kluster, fra nettverkskonfigurasjon til oppgraderinger til å gjøre deployments tilgjengelig via tjenester, og også håndtere de pågående oppgavene som er nødvendige for Kubernetes administrasjon. Dette kurset fungerer også som forberedelse for CKA sertifisering eksamen.
21 timer
Dette kurset vil lære deg hvordan å containere, hosting, deploy, og konfigurere en applikasjon i en multi-node kluster. Det fungerer også som forberedelse for Certified Kubernetes Application Developer (CKAD) eksamen. Begynn med en enkel Python skript, vil dette kurset vise deg:
  Hvordan definere anvendelsesressurser bruke kjerneprimitiver til å bygge, overvåke og løse problemer skalerbare applikasjoner i Kubernetes Arbeid med nettverksplugins, sikkerhet og sky lagring, Du vil også bli utsatt for mange av funksjonene som trengs for å implementere en applikasjon i et produksjonsmiljø.
Hva vil du få i løpet av dette kurset? De temaene som er dekket er direkte knyttet til de kunnskapsområdene testet av CKAD-programmet, og vil betydelig øke studentens evne til å bli sertifisert.
28 timer
Dette instruktørledede kurset gir ferdigheter og kunnskap gjennom et bredt spekter av beste praksis for å sikre containerbaserte applikasjoner og Kubernetes plattformer under bygging, implementering og drift. Hva vil du lære? Dette kurset utsetter deg for kunnskap og ferdigheter som trengs for å opprettholde sikkerhet i dynamiske, multi-prosjekt miljøer. Dette kurset behandler sikkerhet bekymringer for:
  Cloud produksjonsmiljøer dekker emner knyttet til sikkerhetskonteiners forsyningskjeden, temaer fra før en kluster har blitt konfigurert gjennom implementering, og pågående, Agile bruk, inkludert hvor å finne pågående sikkerhets- og sårbarhetsinformasjon.
Kurset inkluderer praktiske laboratorier for å bygge og sikre en Kubernetes kluster, samt overvåke og logge sikkerhets hendelser. Hva vil du vinne? Dette kurset er utformet som forberedelse for Certified Kubernetes Security Specialist (CKS) eksamen og vil betydelig øke studentens evne til å bli sertifisert.

Last Updated:

Helg Authorized Cloud and Containers kurs, kveld Authorized Cloud and Containers trening, Authorized Cloud and Containers boot camp, Authorized Cloud and Containers instruktørledet, Helg Authorized Cloud and Containers trening, Kveld Authorized Cloud and Containers kurs, Authorized Cloud and Containers coaching, Authorized Cloud and Containers instruktør, Authorized Cloud and Containers trener, Authorized Cloud and Containers kurs, Authorized Cloud and Containers klasser, Authorized Cloud and Containers on-site, Authorized Cloud and Containers private kurs, Authorized Cloud and Containers tomannshånd trening

Kursrabatter

No course discounts for now.

Kursrabatter Nyhetsbrev

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Some of our clients

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Norway!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Norway
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions