Kursplan

Introduksjon til Visual Studio

Denne enheten gir en praktisk, fartsfylt mulighet for erfarne utviklere til å lære å bruke noen av de nye produktivitetsfunksjonene i Visual Studio . Den gir en introduksjon til bruken av enkelte språkforbedringer som generiske og bruken av kodebiter.

Etter å ha fullført denne enheten vil studentene kunne:

    Bygg samlinger ved hjelp av generikk Bruk eksisterende kodebiter i kode og lag nye kodebiter Bruk Mine klasser for å få tilgang til system- og applikasjonsressurser

Objektorientert design

Følgende emner dekkes i denne enheten:

    Designe klasser objektorienterte Programming konsepter Avanserte objektorienterte Programming konsepter

Etter å ha fullført denne enheten, vil du kunne:

    Beskriv det grunnleggende om objektorientert design. Forklar begrepene innkapsling, arv, grensesnitt og polymorfisme. Lag klasser basert på brukstilfeller. Modellklasser for bruk i .NET ved bruk av Visio.

Objektorientert Programming

Følgende emner dekkes i denne enheten:

    Definere klasser Opprette og ødelegge objekter Arvegrensesnitt Arbeide med klasser

Etter å ha fullført denne enheten, vil du kunne:

    Definer klasser. Instantier og bruk objekter i klientkode. Lag klasser som bruker arv. Definer grensesnitt og bruk polymorfisme. Opprett delte medlemmer. Lag klassehendelser og håndter dem fra en klientapplikasjon.

Bruker ADO.NET

Følgende emner dekkes i denne enheten:

    ADO.NET Oversikt .NET Data Providers DataSet Object Data Designers and Data Binding XML Integration

Etter å ha fullført denne enheten, vil du kunne:

    List opp fordelene med ADO.NET. Lag applikasjoner ved å bruke ADO.NET. List de viktigste ADO.NET-objektene og deres funksjoner. Bruk Visual Studio .NET-datadesignere og databinding. Forklar hvordan XML integreres med ADO.NET.

Bygge datakomponenter i Visual Studio

Denne enheten gir en mulighet for erfarne utviklere til å lage datatilgangskode ved å bruke nye funksjoner i Visual Studio .

Etter å ha fullført denne enheten vil studentene kunne:

    Lag datakomponenter ved hjelp av Visual Studio Rediger datakomponenter ved hjelp av Visual Studio veivisere og designere Skriv asynkron ADO.NET-kode

Konsumere og lage XML webtjenester

Denne enheten forklarer trinnene som er nødvendige for å få tilgang til en webtjeneste fra en ASP.NET-side og deretter inkorporere disse dataene i webapplikasjonen. De nye funksjonene i Visual Studio relatert til webtjenester vil bli diskutert.

Etter å ha fullført denne enheten vil studentene kunne:

    Beskriv formålet og prosessen bak å kalle en XML webtjeneste fra et webskjema. Ring en XML webtjeneste direkte fra en nettleser ved å bruke Hypertext Transfer Protocol (HTTP). Opprett en webreferanseproxy for en XML webtjeneste-webmetode og kall opp metoden fra et webskjema. Bruk malene i Visual Studio .NET for å lage en XML webtjeneste.

Bygge presentasjonslagapplikasjoner med Windows Forms

Denne enheten gir en mulighet for erfarne utviklere til å bygge rike klientapplikasjoner ved å bruke de nye produktivitetsfunksjonene i Visual Studio IDE, og de nye kontrollene i .NET Framework. Det gir også studentene en introduksjon til den nye ClickOnce-distribusjonsteknologien for Windows Forms-applikasjoner. ClickOnce gjør det enkelt å distribuere Windows Forms-applikasjoner til flere klienter via en webserver, inkludert muligheten til å automatisk oppdatere klienter når applikasjonsendringer skjer.

Etter å ha fullført denne enheten vil studentene kunne:

    Bygg Windows Forms-applikasjoner ved å bruke Visual Studio Opprett databundne skjemaer ved å bruke RAD-databindingsfunksjonene til IDE Generer Master-Detail-skjemaer ved hjelp av Visual Studio SmartTags Opprett databundne skjemaer som binder til datakomponenter Distribuer en Windows Forms-applikasjon fra en webserver ved å bruke ClickOnce Write an applikasjon som automatisk oppdateres på flere klienter når en ny versjon distribueres

Tilpasse Windows-skjemaer og kontroller

Denne enheten forklarer hvordan du utvikler tilpassede Microsoft Windows-skjemaer og kontroller. Studentene vil lære å utvikle brukerkontroller, bruke GDI+-operasjoner og lage nye kontroller som arver fra Control-klassen. I tillegg demonstrerer den hvordan du lager et ikke-rektangulært Windows-skjema og hvordan du legger til funksjoner som attributter og verktøykasse punktgrafikk til kontroller.

Etter å ha fullført denne enheten vil studentene kunne:

    Forklar metodene for å skrive kontroller for Windows Forms Tegn et brukergrensesnitt ved å bruke GDI+. Opprett en kontroll som arver fra en eksisterende kontroll. Lag et ikke-rektangulært Windows-skjema. Opprett en tilpasset brukerkontroll.

Utføre asynkrone oppgaver ved å bruke flertrådede teknikker

Denne enheten viser hvordan du oppretter Microsoft Windows Forms-applikasjoner som kan kjøre oppgaver i bakgrunnen. Den forklarer hvordan du bruker de asynkrone metodene og andre funksjoner til komponenter som støtter det asynkrone mønsteret for komponenter. Studentene vil også lære å bruke klassene i System.Threading-navneområdet for å kjøre én eller flere oppgaver i bakgrunnen ved å bruke flere tråder i en applikasjon.

Etter å ha fullført denne enheten vil studentene kunne:

    Forklar konseptene og prosessene som er involvert i å utføre asynkron programmering. Last inn en punktgrafikk i en Windows Forms-applikasjon asynkront. Utfør flere samtidige beregninger på et skjema ved å bruke multithreading.
 21 timer

Antall deltakere



Price per participant

Testimonials (7)

Relaterte kurs

Related Categories