Kursplan

Forretnings- og IT-systemagilitet i den digitale tidsalderen (1 dags kurs)

Introduksjon

    Den digitale forstyrrelsen, digital verdiskaping og verdilevering, digitale forretningsmodeller som står overfor et konkurransedyktig digitalt landskap, Becoming a Digital Data Ready Enterprise, "Goal and Data Driven" strukturene til Business Motivation Model, System Engineering and Enterprise Architecture Frameworks , IT-referansearkitekturer, Hvordan sikre konvergens og tilpasning mellom disse rammeverkene og arkitekturene, Styrking av beslutningstaking på "data"-basis, Foredling fra Enterprise Vision mot forretningsprosesser, Trinn for å tilpasse IT til utviklingen av forretningsbehovene.

 

Å få smidighet: Fra Business til IT-systemet utnytter evner

    Forberedelse av bedrifts- og IT-systemarkitekturen for å støtte endringer: Goal- og datadrevne strukturer fra virksomheten til IT-systemene, ryggraden i forretningsarkitekturen strukturert av kapasiteter og verdileveringsfunksjoner, Hvordan strukturere evolusjoner på kapasitetsbasert om å endre strategier, Hvordan spre endringer fra forretningskrav til IT-komponenter (eksempler er gitt på presentasjonscasestudien).

 

Effekten av endringene på Business objekter (aktiva)

    Justere forretningsprosesser, ansvar for deltakerne og forretningsobjekter i samsvar med strategiske endringer, Integrasjon av disse modifikasjonene i komponenter av forretningsprosesskartografien.

 

Virkninger på IT-systemkomponentene

    De Goal og datadrevne strukturene til systemets ryggrad for å støtte endringer, hvordan identifisere tjenester og underliggende systemfunksjoner som må påvirkes av endringene, integrering av utviklingen i tjenestens ryggrad (eksempler gitt i samme sak studere).

 

Konklusjon

 

    Steps of the Efficient Agile Business og System Architecture Development Methodology, Sporbarhet fra forretningsstrategier til IT-systemstrukturer for å bedre styre dem i møte med endringer.

 

Merk: Ovennevnte opplærings-veiledningsøkter gjennomføres interaktivt på en case-studie for å illustrere hvordan man sikrer god sporbarhet mellom forretnings- og IT-systemarkitekturer.

Konsepter forklares først ved hjelp av eksempler på casestudier, og i tilfelle av økter på stedet kan det følges av løsningsutkast til din egen forretningscase under disse øktene.

Mindre endringer kan gjøres i innholdet avhengig av utviklingen av disse standardene og kommersielle strategiene.

 

The Open Business Architecture, TOGAF og Zachman er henholdsvis varemerker for Open Group og Zachman International

DODAF, MODAF og NAF er henholdsvis Architecture Frameworks av det amerikanske forsvarsdepartementet, det britiske forsvarsdepartementet og NATO

IT4IT er et varemerke for IT Reference Architectures fra Open Group,

Business og Value Model Canvases er varemerker av Osterwalder og Pigneur

BMM, BPMN, UML, SysML referert til på denne nettsiden er varemerker for Object Management Group (OMG).

Krav

Ingen

 

  7 timer
 

Antall deltakere


Starts

Ends


Dates are subject to availability and take place between 09:30 and 16:30.
Open Training Courses require 5+ participants.

Testimonials (3)

Relaterte kurs

Business Analysis, BABOK V3.0 and IIBA Certification Preparation

  21 timer

Related Categories