Kursplan

1. SOSIAL PROTOKOLL

    Gjøre introduksjoner med selvtillit og balanse Hilsener og håndtrykk Hvordan være en god vert og god gjest Business Kort Punktlighet

2. SPISEETIKTT

    Serviettetikett Teknikker for å håndtere "vanskelig mat" Definere kleskode Expressing takknemlighet etter måltidet Samtale Gjester og matpreferanser

3. 90 MINUTTER INTERAKTIVT

    Spiseetikett med sosiale ferdigheter, bordskikk og møte med nye mennesker.

 

 

 

Krav

HVEM BØR MØTE

Dette kurset tar sikte på å gi de som ønsker å gå inn i det internasjonale forretningsmarkedet til å drive forretninger.

  • Eksportsjef
  • Ledere for internasjonal handel
  • Profesjonell konvertering
  • Administrativ leder
  • Nyutdannede
  • Bedriftsrepresentanter
  • Ny leietaker
  • Business Eier

 

 21 timer

Antall deltakere



Price per participant

Testimonials (5)

Relaterte kurs

Strategic Development: Thinking, Planning, Management and Leadership

35 timer

Related Categories